Det va som attans!

Det blir helg i Kanada oxå!
Den här vecka har gått så väldigt fort. Tror själv att det är ett tecken på att man kommit in i lunken nu. Skönt!
Börjar faktiskt vänja mej vid den här lägenheten. Första natten va förjävlig rent ut sagt! Låg vaken o hörde ALLT! Vartända litet ljud hörde jag! Det gjordes inte bättre av att vi har en väldigt trafikerad gata utanför fönstret......

Området känns ganska säkert men det är nog ingen idé att utmana ödet gissar jag. Härom dagen så va jag tvungen att gå på muggen vid 01 och kikade ut genom fönstret o såg 4! polisbilar utanför vårt hus..... Hoppsan Kerstin!
Dock tror jag inte att det va nått som hade hänt mer än att det va dags för fika :P

Igår var vi och käkade hos en av killarna på klubben. Och det är inte ofta jag säger det så håll i er nu, men det va nog första gången på riktigt länge som jag känt mej vuxen. WOW. Killen är 17 bast o hans rum va som att kliva in i Berts dagböcker med hockeykillar på väggen o planscher på brudar..... Kände mej gammal! Eller iallafall äldre än honom.
Det roliga är att sådär såg mitt rum ut hemma på munkhagsgatan och det var inte alls så länge sen som det känns som! Skön kille dock! Alexi! O väldigt bra på judo!  17år o 5a på kanadensiska senior mästerskapen i -73! Bra där!

Träningen denna veckan har gått bra. Jag har kommit igång med den stående randorin och ryggen har mäktat med det bra. Mycket ingångsträning har det blivit och på slutet av veckan så började jag med ett nytt kast. Uppe i 2 nu för er som håller räkningen ;) Känns som en bra idé att ge några få kast mer tid än att satsa på för många saker samtidigt. Än så länge verkar det funka bra. Givetvis är det ju skönt att ha något att byta av med när man gjort 6-700 uchi komi av ett kast :P Det svåra är dock inte att köra uchi komi utan att få till det i randorin. Men det kommer!!!!

Idag är jag ensam hemma i några timmar igen! Hur skönt som helst! Men konstigt nog så blir det ensamt efter ett tag.

Senare idag så ska vi ev åka in till Montreal o kolla på nån botaniskträdgård. Kanske inte den perfekta "Stefan utflykten" men kul att få se lite och att få öva med kameran!

Nästa vecka är det tävling. En stor tävling här i Kanada med många andra länder på plats. Jag ska dock inte vara med. Men helgen efter är det judodebut för mej. Iallafall i Kanada. Då är det tävling nummer 2 för oss här :) Ska bli kul att köra!

Nu kom tjejerna hem så nu är det slut på lugnet här hemma :P

/Stefan

HELVETE!!!!!

Ok... Rubriken är kanske lite överdriven med CAPS o allt :P

Men lyssna nu....

Imorse så tänkte jag att jag skulle ta o väga mej bara för att se vad jag ligger på. Hoppade på vågen o tänkte "HELVETE"!
Det måste vara fel på vågen!? Nope.... Muffa säger bestämt att den minsann är inom nått hekto mot en "tävlingsvåg".

Nu tänker Linda att "stackars Stefan som inte kan låta bli godiset i stora landet....." ;)
Men icke då! Vågen visade nämligen 77.1kg! Sug på den lite! 77.1 kilogram! Det var nog i 9an på högstadiet jag vägde så sist, och då hade jag kontaktallergi på händerna från allt godis! Så fördelningen av muskler kontra fett är lite annorlunda idag (hoppas jag).

Till sanningen ska väl sägas att jag inte riktigt hade vätskat ikapp från gårdagensträning. Hittade faktiskt ett rör med resorb som jag börjat smutta lite på med Lena i bakhuvudet sägandes "du måste vätska på ordentligt".

Hursom helst så har jag o Muffa kommit fram till att jag nog äter lite för lite om dagarna. Trots att jag trycker i mej mat om dagarna så verkar jag gå ner i vikt. Träningarna är ju 2.5 timmar och det är klart att det får fart på förbränningen.

Så nu blir det till att öka på frukosten aningens samt att klämma in lite mer mellanmål mellan träningarna.
Jaja nog om detta nu.... Kommer återkomma till det senare under hösten!

Idag så fyller min kusse Kristina 30 år! Grattis :) Hoppas du haft en bra dag! 35 år kvar till pensionen nu!

I och med att det är fredag idag så "får" jag äta lite vad jag vill med början efter kvällens träning :) gött!
Känns som jag kan äta vad som helst nu när jag är så underviktig ;)

Kort blogg idag.... Och inga bilder....

Måste påminna Sara om att hon bloggar dåligt! Och Linda oxå!!! Bättring nu!

/Stefan

Tredje veckan har börjat!

Idag är det min älskade Carolines födelsedag :) Grattis älskling! Saknar dej massor o tänker på dej hela dagarna!
Ska bli jätteroligt att få se dej snart igen!

Igår så drog ännu en vecka igång. Vanlig träning med ca 45min uchikomi följt av 15 min uchikomi på marken.
Avslutning med lite randori i ca 15min.

För min egen del så var det första stående sparringen på säkert 1.5 månad. O jag måste säga att det kändes ganska bra. Inte på nått sätt perfekt. Verkligen inte.

Men när vi körde så kände jag lägena hela tiden men höll igen för att jag va lite osäker på ryggen. Låter konstigt kanske?
Egentligen är det inte det, jag vill inte åka hem härifrån med en skada! Därför så ska herr Johansson börja lugnt o trappa upp det mer o mer. Det har Lena lärt mej :)

Efter snart 2 veckors arbete på ett kast så ska jag för omväxlingens skull lägga till ett kast till för att ha lite annat att tänka på när man kör fast. För det gör man! Det är verkligen detaljer som gör ett helt kast, och att hålla alla dessa nya detaljer i huvudet på en gång är fan svårt (rent ut sagt) !
Så för att vila mitt lilla huvud (eller för att få mer att tänka på) så är det nu två kast jag nöter på! Det om det!

Igår så va jag o Muffa ute o turistade igen. Vi tog oss in till Montreal och ner til gamla stan. Därifrån så åkte vi en rundtur med båt, typ som paddan i GBG. Trevligt....
Snart har vi dock gjort allt turistande som man kan göra här i Montreal! Dessutom så är det verkligen inte bra för min plånbok.....

Maken till rastlöshet för man oxå leta efter! Muffa är verkligen......Driftig kan vi kalla det :) Men det är bra! Hade jag varit ensam här så hade jag efter tre och en halv månad inte sett nått av staden! Bra där Muffa!


Gågatan ner mot hamnen..... Muffa leder vägen....


Men stannar till när hon ser detta :P


Nere från hamnen.


Taget från båten.


Många broar här....


En till.


Sen kikade vi på lite souvenirer..... i skiftande kvalité o relevans...


Som den kanadensiska noshörningen..... Tydligen väldigt vanlig i Quebec!


God jul....


Tyckte den va lite cool...


Avslutar med bilden på måsen som jag tog förra veckan. Beskar bilden lite....
Allvarligt talat så är den ju grym! Kolla in stjärtfjädern va perfekt den är!

Okej, då har jag suttit hemma o slöat o bloggat! Jag lovar att jag ska ta lite mer träningsbilder snart.

Idag så är gym klockan 14.45. Sen hem en kortis för att äta o vila. Klockan 19.00 är det judo.
Fråga mej inte varför schemat är såhär. Men jag o Muffa har valt att finna oss i att det är så just nu iallafall!
Verkligen inte optimalt!

/Stefan


Helg!

Lördagar brukar vara ganska lugna. Det ända vi brukar göra då är en koreansk cirkel. En typ av styrkecirkel i högt tempo.
Riktigt skön faktiskt. Efter den så kör vi ca 1 timma individuell träning. Sen är det helg! Lördagen är lite av en ätardag.
Har bestämt att då får jag äta lite vad jag vill, annars skulle jag inte klara att härda ut hela veckorna.

Jag o Muffa har börjat skriva en lista på saker som vi ska ta med oss hem. Tyvärr så är det ända som är med på den godis..... Asså det är helt sjukt vilka olika typer av godis det finns här. Svenskt godis är nyttigt jämfört med detta!

Hursom helst så börjar listan redan springa iväg en aning. Inte bra.

Under veckan som varit så har det varit en del uchi komi. Har ju inte räknat alla men jag vet att i fredags så körde jag 800! som jag räknade iallafall. O trots att jag bara varit här i ganska exakt 2 veckor så har det redan gett resultat.
Ska bli kul att se vad det kan bli av detta.

Nästa vecka ska jag gå på randorin en del oxå. Har ju hållt igen på den för att ryggen inte varit som den ska. Men nu har tränaren tjatat på mej så jäkla mkt att jag tänkte att va fan nu får jag väl prova då! Funkar det inte så fortsätter jag med egenträningen som jag gjort tidigare.

Veckans repträning har gått ganska bra den med. 4 gånger har vi tränat rep i veckan. Inte vad jag lovat men jag tror att det va lagom med tanke på att jag inte brukar klättra i vanliga fall. Valkarna jag har i händerna är som miniatyrer av rocky mountains :P Ett riktigt karlakarl (stavning?) grepp med andra ord!
Tidigare i veckan när vi satt hemma o käkade hos tränarens familj så tog tränaren en -48kg tjejs hand o sa "you have to climb more rope! It looks like your playing the violin". O gissa vad hon fick göra på egenträningen!?
Jo.... Klättra rep.... I en timma :P Inte för att hon klarade så mkt.... men hon fick säkert lite mer "judohänder".

Vädret här är väldigt varierande. Ena dagen så är det snålblåst o kanske 15 grader, o nästa dag så kan det vara 25 grader varmt som vilken sommardag som helst. Det svåra är att man inte vet vad man ska ha på sig..... Shorts? Jeans? Jacka? T-shirt?

Idag så kom döttrarna till vår tränare förbi o ville att vi skulle åka med dom in till Montreal. Trevligt, men! De kommer helt oanmälda o tror att vi inte har nått annat för oss utan sitter i lägenheten o häckar hela dagarna. De kanske är fallet med de två andra tjejerna som jag o Muffa bor med men jag o Muffa brukar ge oss iväg på lite äventyr om dagarna.
Så när döttrarna kom idag så gick fan luften ur mej! Asså jag orkade verkligen inte åka med.
Som tur va så löste det sig efter ca 15minuters gnäll om hur lat jag är o hur gammal jag måste va som inte orkar följa med in till stan......Jaja sa jag....

O när alla hade åkt så kom jag på att det är första gången på 14 dagar som jag är helt ensam! FY FAN VA SKÖNT!

Passar på att slänga in lite bilder från när vi va på utflyckt förra veckan. Bilderna är från den olympiska velodrom arenan i Montreal. Den har byggts om till ett tropiskt zoo som har alla olika typer av klimat. Riktigt kul att se. O framför allt ett bra tillfälle att öva att fota. Fick till några fina bilder tycker jag.


Skön grön bild


Papegojor leker


Lönnlövet är ju ändå ganska "Kanada"


Bra djupbild på pippin.... Synd på bakgrunden bara....


Skulle varit lite finare droppar på blomman.


Fin bild att avsluta med.

Det va allt för denna gång.

/Stefan

Fotoblogg.

Skickar in lit bilder nu. Kommer lite i huller om buller för uppkopplingen är lite tråkig o jag har fixat o donat med det i säkert 1 timma nu :P
Det kommer mer senare! Håll tillgodo :)

vårt hus som vi bodde i tidigare.
Huset där vi bodde första veckan.


Detta möttes jag av när jag landade i Montreal
Passkontroll direkt efter landning i Montreal. Liknar lite den man går igenom i Rio...... Mitt fina Rio de Janeiro!!!!!

 
Lite kastträning med Alexi (i vitt) Väldigt bra träningslokal förövrigt....


Vi brukar köra fotarbetsövningar i uppvärmningen.


Repträning. Vi kör rep 5-6 gånger i veckan efter träningen, 6-10vändor upp o ner


Så trött blir man då


Eller så här....


Bigpack glass får en ny innebörd!


Här kan man tydligen gradera hur berusad man vill bli!


"Va snackar du om, jag har bara druckit 3-4 öl" Den meningen får ju lite annan innebörd i Kanada.


Skulle kunna vara den godaste B&J glassen?? Eller vad tror du Carro?


OOOO YEAH! (Titta på Familyguy så trillar poletten ner) Srdjan?? ;)


Sista bilden är tagen på Olympia stadion inne i Montreal. Hade tänkt att jag skulle lägga upp lite mer bilder därifrån.
Men det får bli nästa fotoblogg :)
Anders Gärderud Olympisk mästare i 3000meter hinder.

Kram på er!
/Stefan

Starbucks! Gratis internet!

Okej. Då har jag äntligen tagit mej till det starbucks som ligger nära där vi har våran lägenhet.
Här finns det WLAN om man handlar lite äckligt kaffe.....


Första veckan är avklarad. O jag måste säga att jag är ganska nöjd.  Vi har i stort sett bara kört judo.
Nästa vecka ska vi börja med fysbiten oxå. Måste bara säga det att det ända som ni där hemma kan vara avundsjuka på är judon.  Judon är gryyym. Men....
Det är alltid ett men....

Fysträningen är ett skämt! Asså killen har ingen aning om hur man tränar fys bra!

"man måste springa minst en timma annars ger det inget"

Asså när han sa det höll jag o Muffa (den svenska tjejen) på att döö! Skoja han eller? Vi kommer INTE att köra deras jävla skit.
De scheman som jag har med mej från Wandus är riktigt bra! O Muffa får ju sina träningsprogram från Rickard Nilsson på Svenska olympiska kommitén. Så jag "tror" vi klarar oss :P

I fredags så körde vi väldigt mkt newaza. Passade på att spöa croissangerna ur en kille på klubben. Han dödar ju mej i den stående biten men på marken har han inte så mkt på mej. Gött att få ge igen lite.


Vi kör alltid 2.5 timmars träningar på kvällarna och så fysar vi själva på förmiddagarna. Det är tanken iallafall. Sen avslutar vi träningen med att klättra rep. Och det kanske inte låter jättejobbigt....
Repet är 6 meter långt och hänger i taket. Det är ett vanligt linrep som man brukade klättra i på gympan.  10gånger upp och ner är vad som gäller EFTER träningen. Som tur är så behöver man inte köra alla 10 på raken eller bara med armarna och man får hjälpa till med benen, även om man blir retad ;)


Träningarna består av väldigt mkt uchi-komi. Vi kör ca 1 timma varje träning. O det ger redan resultat. Jag har riktat in mej på ett par kast som jag vill jobba med den här hösten. Har bara börjat med ett av kasten. Men jag ska snart lägga till ett till i träningen.

Vi  jobbar oxå med continuing uchi-komi. Som är en variant av uchi-komi . Då arbetar man med olika attacker som inte ska gå in o så avslutar man med ett kast. Lite mindre komplicerat så kan man säga att man gör en setup för en teknik som man vill avsluta med. Mycket bra!
Där har vi fått jobba fram enskilda teknikserier som vi kommer att jobba med under tiden vi är här.

Hitills så har vi ju bott hemma hos tränarens familj. Så det har ju varit lite speciellt, men samtidigt väldigt trevligt. Varje kväll har vi ju ätit middag hela familjen. Maten har lite skiftande kvalité. I torsdags så åt vi pizza till middag,  i fredags så var det makaroner o nån sås..... Muffa o jag vill verkligen flytta så att vi kan börja laga lite ordentlig mat!! Asså vi kommer att bli hur feta som helst här annars!

Frukosten brukar bestå av croissanger o sylt! Juice! Inte direkt vad jag är van vid hemma.
Oftast brukar jag inte längta till att käka havregrynsgröt o 2 kokta ägg men nu så är det första tanken som kommer när man sätter sig vid frukostbordet.  Jag kom inte hit för att komma UR form.
Och eftersom alla vet att jag är en gottegris av rang så måste trenden brytas direkt innan det spårar ur totalt ;)

Ryggen verkar klara sig ganska bra, få lite ont i den när jag kör randori. Så jag har helt enkelt skippat det. Bara kört en del på marken. Bara jag får en ordentlig uppvärmning så funkar det riktigt bra att köra. Men som sagt det är med undantaget att jag inte kan köra randorin.
På mornarna så är jag som en 90åring i ryggen men så fort jag kommit igång så funkar det. Så jag brukar inte dra för stora växlar av hur dagsformen är av hur jag känner mej på morgonen.
Jag vet när jag går o lägger mej att jag kommer vara stel som en pinne när jag vaknar.

Men som Muffa säger "du har ju hur mkt diklofenak med dej som helst o du har inte ens börjat ta dom" hahaha hon är sååå skööön! Men jag ska härda ut dethär! För jag vet att detta kan utvecklas till nått riktigt bra!


Nu ska jag o Muffa in till Montreal o kolla runt lite.
Förresten så kommer det bli väldigt svårt att ställa om sig till Sveriges tid när jag kommer hem. 6 timmar bakåt ligger vi.
Nu är ju klockan 0945 här och de betyder att  klockan redan  är 15.45 i Sverige.


Ok... Dags att dra.

Och verkligen tack för alla glada tillrop! Det betyder mycket för mej att det är många som stöttar mej här borta!

/Stefan


Framme i Montreal.

Nu har jag varit i montreal ett par dagar. Just nu sa bor vi hos en av tranarna.
Kanns lite som vi tranger oss pa men nu har man vant sig vid det o det ar riktigt skont att ha ett bra stalle att bo pa.

Familjen har en golder retriver som kommer ner i kallaren o vacker mej pa mornarna..... Saga vad man vill om det men jag som aldrig haft hund tidigare tycker det ar lite mysigt :)

Annars sa hade ju resan sina ups and downs :P
Det borjade med att jag missade flyget i Zurich, fick da aka tillbaka till Paris for att darifran aka till Montreal.
Sa bara dar blev jag typ 5-6 timmar sen. Nar jag val var framme sa hade givetvis inte mitt bagage kommit fram....
Sa det va bara att aka tomhant fran flygplatsen. Nar vi sedan skulle hitta var bil pa den ENORMA parkeringsplatsen utanfor
(De hade ordnat skjuts at mej, gissa vad han hette. Jean-Pierre givetvis). Vi trodde att bilen var stulen for JP var hetl saker pa att han parkerat den vid nummer 63.... Vi letade i mer an en timma. Tills vi fick tag pa en vakt som skjutsade omkring oss. Klockan va typ 23.30 nar vi hittade bilen pa en annan parkeringsplats vid nummer 103!
Nu var jag ganska trott, sa det var valdigt skont att komma till sangen o sova....
Jag sov tills klockan 13 nasta dag... Tror det kommer ta ett tag innan man kommer in i tiden battre....

Har tagit en del bilder nu men jag maste vanta lite med att lagga upp dom for jag behover koppla upp min egen dator mot internet. O da ar det Starbucks som galler....

Overlag sa ar det forsta intrycket mycket bra! Igar var det kanon vader, ca 27grader... Men idag sa regnar det...
Dessutom ar jag glad att jag tog med vinterjackan. De sa namligen att de fick 4 METER!!!! sno forra aret! De hade gravt en tunnel till ytterdorren! hehe tyckte det lat roligt :)

Vad galler ryggen sa ar den inte kanon! Jag har kanningar efter passet igar. Stel som satan och jag maste nog vila idag. Jag har inte akt over atlanten for att inte kunna trana ordentligt.......

Fraga garna om det ar natt ni undrar over.....

Stefan

Zurich... (Hittar inte tyskt y)

Jaha...

Nästa anhalt. Tyvärr så var vi sena redan från Sthlm, så jag förstod tidigt att det antingen skulle bli jäääävligt tajt eller att jag skulle missa flighten. Nu blev det så att jag missade den och kommer att få resa vidare vid 16.35 idag med en extra mellanlandning i Paris. Framme i Montreal kl 20.25 lokal tid.

Satt med några sköna svenskar på planet ner. Dom skulle till Hawaii o filma vulkaner! Så jäkla coolt. Plus att de tränade kampsport och skulle ev köra nått med BJ penn.......
Skön resa det där! Allt på stipendium från staten. För att främja konsten som de kallade det :)

Skilda världar är vad det är..... O inte den där ursämsta serien som 4an rullade ett tag.... Som verkade ganska bra när den sändes första gången men nu på senare tid är ganska töntig när man tänker efter....
jajajajajaja jag svamlar på....

Nu ska jag försöka få i mej nått annat än flygplansmat! Men det är så jävla dyrt här i Zürich (yes jag kom på det!).

/S

Arlanda.

Sent igår så åkte jag o mamma upp till sthlm. Jag hade egentligen bokat bussbiljett men det blev smidigare att åka upp med mor :) Sen så ville hon nog se så att jag kom iväg ordentligt!
Var på arlanda vid kl 06. Perfekt tänkte jag, tidigt tänkte swissair. De öppnade incheckningen vid kl 08 istället.

Nu har jag iallafall checkat in och nu ska jag gå o äta nån lite frukost. 09.40 går planet till Zurich och 40min senare så lyfter jag mot Montreal. Den andra svenskan är redan på plats, känns skönt att det finns nån att snacka lite svenska med!

Jag hann bli klar med allt hemma oxå. Såg riktigt fint ut när jag stängde dörren igår :)

Och så hann jag göra färdigt mitt lilla födelsedags till Caroline!

Nu är det frukost som gäller!

/Stefan


Leaving on a jetplane.....

Allt är packat.....nästan.

Allt är städat......nästan.


Men humöret är på topp, ryggen känns ok :) sköööööööönt

Hade besök av Carolines mamma o pappa nyss, Ullabritt o Eddo. Känns väldigt tråkigt att vi inte kommer ses på så länge! Jag kommer sakna er jättemkt! Och hemskt tack för presenten! Ni skämmer bort mej!
Sen så var min favvogranne inne (Gustav) och sa hej. Skickade med honom allt som jag inte hunnit äta upp....

Käkade pizza nyss o blev lite paff när jag sprang på Barbro inne på Napoli :) haha jag tyckte jag hörde en bekant röst!!

Nu sitter jag här i soffan. Ska städa köket o badrummet..... Ta ett bad... O sen kommer skjutsen!

Har inte hunnit bli nervös än. Jag känner mej väldigt taggad inför uppgiften! Pratade med Janne Strömberg för nån dag sen. Han sa att jag verkligen tar ett steg utanför "boxen" här.....

/Stefan


Sista dagen på jobbet...

Så kom den då, sista dagen på jobbet innan resan. Känns lite vemodigt att jag ska åka nu. Är ju så många som jag kommer sakna. Men det bästa är att jag vet att när jag kommer hem är jag så väldigt välkommen tillbaka :)


Jag tror inte att jag kan ha bättre arbetsplats faktiskt. Jag trivs otroligt bra och jag har kollegor som är väldigt förstående mot min idrott. Aldrig är det några problem att byta dagar eller att fixa om så att jag kommer iväg på det jag ska......

Givetvis så är jag bortskämd! Men jag uppskattar det jättemycket. Det skulle aldrig funka utan alla mina extra mammor :)


Igår så började jag packa väskan. Eller jag började lägga upp alla saker på matbordet så att jag ser vad jag ska och INTE ska ha med mej. Viktgränsen är 20kg vilket innebär att jag inte kan ha med mej så himla mkt.

Självklart måste träningsgrejorna gå först. Och det är ju en del saker som ska med i den kategorin.


Jag bestämde igår att jag måste gå en liten shoppingrunda när jag kommer fram, så att jag kan handla lite t-shirtar och strumpor o lite sånt. En del sånna saker har jag med mej och det är saker som jag kan lämna kvar sen.

Måste ju erkänna att det är lite ovant att packa för att åka till kylan (nu är det iofs som Sverige, men om vi jämför med Brasilien där jag bara har shorts o linne med). Stora jackan ska med och underställ :P


Tvättstugan gick varm tills klockan 1 inatt och jag tror faktiskt att jag fått fason på SBI dräkten nu. Hade ju beställt en stl 175 (jag är 180 lång). Min tanke var att den skulle vara lite tajt...... Visade sig att den va som ett tält på mej.

Jaha okej.... Körde den i 95 grader o torktumlaren igår och vips så var den ganska bra! Några tvättar till så är den grym!!!

Provade den nya Himitsu dräkten och den har en skön tjockhet i ärmar o rygg men lite tunnare krage. Tror jag kan gilla den :P

Senare idag så ska min andra dräkt komma med budbil till jobbet :) Ikväll väntar en liknande behandling för den dräkten ;) O när man talar om trollen (dräkten) så kom den :) Snygg blå med guld SWEDEN på axlarna.
Och kanske bästa av allt, GRATIS :) Tack Robban på SBI :)

Vill passa på att tacka för alla lyckönskningar och boktips (Tulle!!!! du är grym!)

Bloggar mera senare idag!

/Stefan


Näst sista dagen på jobbet....

Jaha...


Då närmar det sig med stormsteg. Min tanke var att jag skulle vara färdigpackad o ha hunnit med att städa innan jag åker, och ändå ha gott om tid över! Nu vet jag inte om jag kommer ha så gott om tid över....

Många som jag vill träffa innan jag åker o mycket saker som ska ordnas!


Men det är inte så mkt som känns direkt jobbigt. Allt verkar ordna upp sig :) Imorgon kommer t.ex. dräkten med bud till jobbet :) Tack o bockar SBI :) det är service det!!!!


Ikväll så ska jag tvätta lite saker som jag ska ha med o sen ska jag träna LHC killarna. Efter det ska jag träffa Daggen o några en sväng. Snacka lite skit o så! Sen är det hem o fortsätta med städandet o så vill jag gärna kallibrera högtalarna innan jag åker så att Caroline kan använda hemmabion :)


Sen måste jag fixa en försäkring för resan, o det verkar bli en genom Kilroy. 1700 nånting kosta den.


Försökt hitta nån bok som jag vill läsa, men jag har inte hittat nått som jag känner att jag verkligen vill läsa. Sökandet fortsätter.

Just nu har jag en jävla huvudvärk.... Kan ju va för att det är lite mkt att tänka på....

/Stefan


Fixardag!

Jaha ja. Dagarna går och det kommer allt närmare o närmare vad som komma skall :)

Idag och imorgon så är jag ledig, planen är då att försöka hinna med att fixa alla små saker och träffa de som jag ska träffa osv...

Sitter o håller på med en lista där jag har skrivit ner allt som ska med. Det blir ju en hel del! Bara 2 dräkter och en Canada goose jacka tar ju en del plats! Men å andra sidan kommer jag ju att ha jackan på mej när jag åker hem, så det finns lite plats över till andra saker på hemvägen.

Tyvärr har det blivit strul med mina dräkter från SBI, det verkar som att de tappat bort en dräkt i beställningen.
Trots att de stod med i samma mail :P

Hur som helst så fick jag hem en av dräkterna idag. Jag måste lägga ut en bild på hur det ser ut! Herregud!
Det ser ut som att jag har en 190 dräkt på mej, i själva verket är det en 175! Fatta 175! Jag skulle lyssnat på Emil!

Men nu är det bara att betala o se glad ut.... Dessutom om jag får klaga lite.... Så är det inte direkt nån kanon rabatt som landslagsgruppen har... 600kr va det typ... O då betalar jag ändå ca 1300r för dräkten... Så inte direkt billigt!
Blev lite grinig o satte mej o skulle sprätta budonord märken, men det va för jobbigt. Så de får sitta kvar :P

Just nu så känns ryggen riktigt bra. Ska ner till gymmet o köra lite uppehållande träning. Blir lite helkropps inriktat.
O så runda av med lite bålträning :)

Tänkte jag skulle berätta om testerna hos Fredrik igår också... Men jag tar det i nästa blogg :)

/Stefan

RSS 2.0