Mycket sjukdomstid....

Det här året började inte riktigt som jag hade tänkt mig.... Veckan innan jag åkte ner till Revinge så drog jag på mig en ordentlig förkylning. Det kom jag tillbaka ifrån ganska snabbt, och allt kändes frid och fröjd.

Jag drog igång en riktigt fin träningsvecka, kroppen kändes väldigt bra. Flåset var där! Vi åkte till SthlmShoot för att sparras o träna med dom lite. Väldigt bra utbyte! Gick 4x5min boxning i högt tempo utan att känna mig helt färdig efter.

Men sen när jag kom hem efter den resan så kände jag att nått va på g i kroppen. Jag vilade en extra dag, tänkte att det hjälper nog till. Istället drog det igång. Dagarna som följde var ett helvete! Jag sov inte mer än 2 timmar första natten! Hostade hela tiden! Slemmet som kom upp var grönt och äckligt, segt som fan!

Man kan minst sagt säga att jag var en spillra av mitt forna jag.

Konstigt det där.... Även om man bara varit sjuk i några dagar så känns det som att formen som man uppnått försvinner direkt! Det blir mycket mentalt för mig oxå, jag känner att jag missar massa värdefull tid som jag borde träna vilket gör att jag mår ännu sämre! Men det är bara att inse att det är inget att göra nått åt, kroppen måste bli frisk. Efter det måste man kliva igång lååångsamt, sen kommer formen ganska snabbt tillbaka iallafall.

Var och lämnade lite prover idag, ska bli intressant att se om jag är sjuk "på riktigt".

/Stefan

RSS 2.0