I´ve been here before.....

Åhhhhhh, så kom det igen. Det där bakslaget. Verkar som att det väldigt ofta förföljer mej! Denna gången tycker jag själv att jag varit försiktig, men så började det strula så smått och då var det svårt att vända runt skutan....
Idag har jag varit på sjukhuset i några timmar. Bestämde mej på inrådan av en kollega att jag skulle åka in.
Det gick inte att utesluta att jag hade en propp i underbenet. Med största sannolikhet så är det inte så, men det gick inte med 100% att utesluta och då fick det bli en söndag på sjukan.
Imorgon är det ultraljud, fick gå hem med en spruta blodförtunnande. Benet är jäkligt svullet just nu o det värker så in i helvete!
Tävlingen på lördag nästa vecka ser just nu ut att vara ganska långt borta. Men å andra sidan har jag väntat med att få tävla i nästa 2 år nu, så vad gör det om jag blir tvungen att vänta i 3 veckor till. Förutsatt att jag är ok då.
Det gör ingenting! Det är vad det gör! Jag har sedan länge slutat bry mej om saker som jag inte kan påverka själv, det finns ingen anledning för mej att gräva ner mej över att jag inte kommer kunna vara med på just denna tävlingen.
En sak jag dock bryr mej om är att det blir svårare och svårare att kvala in till SM senare i vår. Med tanke på att jag redan missat 2 st deltävlingar och nu med största sannolikhet missar en till, så ligger jag redan långt efter i rankingen. Eller rättare sagt, jag är inte med på rankingen än!
Nånstans i bakhuvudet finns ändå tanken att jag vill vara med på SM i år. Jag vill komma igång och tävla igen, jag vill ut o testa mej själv mot andra idrottare.
Bakslag har ju blivit en del av min idrottsliga vardag. Bakslaget har förföljt mej genom den korta tiden jag kallar min idrottskarriär. Denna karriären är dock inte slut, det finns inte heller några planer på att trappa ner den eller några tankar om att jag kanske är i slutet av den. Nää, istället finns tankar om stora tävlingar jag vill vinna, stora arenor jag skulle vilja tävla på! Sportju-jutsun ligger varmt om mitt hjärta, o det är främst här som de där drömmarna lever.....
Iår fyller jag 28. Mitt i min fysiska peak, kanske tom i början av den.
Jag längtar tills jag kan få prestera med en besvärsfri kropp, och knyta ihop säcken om de här målen.
Jag hoppas få börja knyta ihop den redan iår!
/Stefan

Back to School.

Då va man tillbaka.... Samma känsla som jag hade i gymnasiet infann sig allt för fort när jag klev in på uppropet.
Det är den där känslan av "hur ska jag kunna maska mej igenom detta" "ska detta verkligen vara nödvändigt?" osv...
Men det är ändå lite annorlunda den här svängen. Nu har jag ju ett mål i sikte och det gör det hela så mkt lättare!
Visst det blir en del ändringar i livet. Men det kommer bli till det bättre!
Nästa helg är det dessutom comeback på tävlingsmattan, ser verkligen fram emot det. Ska faktiskt bli väldigt roligt att få visa att jag fortfarande kan och besitter en del sköna moves :P
/stefan

Funbeat.se

Tänkte jag skulle ta o dra igång gamla funbeat.se

Tidigare så reggade jag all min träning där, men efter att jag blev skadad förra året så va det liksom inte så roligt att gå in o göra det. Framför allt när jag bara tränade typ 4-5 ggr i veckan.

Nu är det dock annorlunda :)

Träningen har ju kommit igång riktigt bra får jag säga. Trots att jag har problem med ena knät så funkar det över förväntan. Det ända som inte funkar 100% är löpningen pga knät, och att jag inte kommit igång ordentligt med SJJ träningen. Iofs så körde jag igång igår, så det ska bli bra nu :)

Annars så funkar morgonträningarna väldigt bra. 05.55 upp och hoppa, på plats i Campushallen vid kl 06.30-07.00
Sen tuffar jag på med fys och sedan iväg till jobbet (snart skolan).

Känns bra nu faktiskt, hade det inte varit för knät hade det varit perfekt! Men jag har lärt mej att det sällan är så!
Skadorna har lärt mej att hela tiden jobba med det jag kan, synd bara att det tog ett tag att komma på det :P

Tävling i GBG 29/1. Dont call it a comeback! (?) I´ve been here for years..... Brukar låta så...
Ska bli jäkligt roligt att köra igen! Har lite småfunderingar ang vad jag vill ha ut av tävlingen. Har kommit fram till att tävla är ett av målen i sig, sen när jag väl är där vill jag känna att grejorna funkar som de ska och att jag kan få ut en del av det jag besitter.

Ska bli spännande att se hur det går, allvarligt talat så skiter jag lite i hur det går rent placeringsmässigt! Det viktiga är att jag är med och att jag känner att jag presterar bra ju-jutsu!

/Stefan

Rutin!

Jag vet att jag ofta tjatar om just rutin(er). Det är så jäkla viktigt! Tillsammans med kontinuitet så är det två otroligt viktiga ord i träning.

Nu börjar rutinerna falla på plats igen, nästa vecka är första veckan när det inte är någon helgdag utöver helgen! Skönt ;)

Det betyder oxå att Campushallen kommer ha öppet tidigt igen! Äntligen! Ska bli så skönt att få köra fysen på mornarna innan jobbet igen! Det funkar så otroligt bra för mej!

Anmälde mej till tävlingarna i GBG idag. Ska gå i -77 och -85 tänkte jag. Blir ju första tävlingen för mej på nästan ett och ett halvt år! Så jag har inte så stora krav på mej själv, eller tanken är att jag inte ska ha det iallafall! :P

Känner verkligen ett sug för att tävla nu, det va länge sen jag gjorde det men nu är det där. Tråkigt bara att den gamla landslagsledningen valde att kliva av tåget precis innan min hållplats..... Nu får jag åka resten av resan utan dom... Trist..

Sara S sitter iallafall på tåget, så vi kan umgås :) Resan är små stopp, men hur lång den är det vet jag inte.......
Jag hoppas den blir lång och trivsam iallafall :)

/Stefan

Första passet 2011!

Då va det igång. Smygstart igår med MMA på kvällen. Körde mest boxning för att mitt knä är lite ledset....

Ingen morgonträning denna veckan. Campushallen kör igång med tidiga öppettider nästa vecka, men det går bra iallafall. Måste smyga igång ändå!

Mkt som ska hända detta året. Satt o funderade på vad jag vill göra och vad jag vill ska hända, vad jag vill tävla och när.

Tankarna just nu går mkt åt ett håll. Känner att jag måste rikta träningen i en viss riktning för att det ska bli så kvalitativt som möjligt!

Jag suktar efter ett SM-guld.... Så är det! Det har jag gjort i 10år! Jag har 3st silver..... Det duger inte.... Iallafall inte åt mej!

Det blir ju tebax till plugget denna termin. Kommer jobba ganska mkt iallafall, men hursom helst är steget taget! Känns bra! Har skjutit på det alldeles förlänge, skulle gjort detta för flera år sedan.
Men velande hit och dit tillsammans med orimliga krav på mej själv fick mej att tänka om, och följa mitt hjärta!

Så efter komvux på våren 2011 så blir det förhoppningsvis Skydd mot olyckor (Brandman) till hösten!
Det ser jag så otroligt mkt fram emot!

Ikväll blir det lite fys, måste vila knät. Imorgon MMA, sedan middag med päronen som åker till Bali på torsdag.

/Stefan

RSS 2.0