Inte helt oväntat....

Ja det va väl inte mer än rätt att man blir sjuk nu, det har ju gått så jäkla bra med träningen sista veckorna.
Tror jag va uppe i 6 veckor med riktigt bra träning och stegrande form hela tiden. Ett litet bakslag nu, men som sagt det brukar ju bli så förr eller senare.
Har varit försiktig med vattenflaskor osv men tyvärr så kunde jag inte undvika denna.....
Ont i halsen och jäkligt förkyld nu. Kan inte ens ligga ner ordentligt utan att det blir helt stop.....
Så nu sitter jag i soffan o försöker somna...
Som vanligt när man blir sjuk så har man inte tid med att va sjuk, men denna gången så är det inte nära nån tävling eller nått annat jag måste genomföra fysiskt. Men likt förbannat så kommer stressen av att man måste tillbaka till träningen iallafall!
Nä det är inget att göra åt, det är bara att gilla läget och låta det ta sin tid.
/S

Hösten känns inte riktigt kul!

Känns som att det väldigt snart är officiellt höst. Lite surt. Blir genast svårare att gå upp på mornarna. Det är nu som träningsmoralen ska göra sitt....

Förra veckan blev lite lugnare än planerat. Med facit i hand så var det bra! Min fot har gjort lite ont och det vill inte riktigt ge med sig denna veckan heller verkar det som. Tror jag sparkade in i nått med tårna på träningen.

Annars så går det mesta framåt. Flåset blir bättre och bättre, har ju ändrat om en del i intervallerna nu.
Kör 6min vila 2min under ett par veckor nu, och det känns väldigt bra.

Sedan har högreps banorna börjat. Vi har en armergometer på gymmet just nu och den passar ju väldigt bra in i banorna :D

Tyvärr har jag fortfarande svårt att få till ordentligt med SJJ träning. Förhoppningsvis så blir det bättre, eftersom det är det jag vill tävla i. Iofs så är det väldigt bra sparring på MMA passen just nu! Kul :)

Överlag så känns det som att jag ligger ganska bra till träningsmässigt inför hösten. Känner mej peppad på att få visa det jag kan och förhoppningsvis göra bra ifrån mej!

/Stefan

Ny vecka och förhoppningsvis lite bra träning :)

Jepp! Eller snarare Hepp kanske..

Veckan brackade loss igår med ett par timmars träning. Blev en riktig kanondag, med väldigt mkt bra träning. Tror jag summerade nästan 2timmars sparring! Det är bra! Men det sliter nått grymt!

Idag är jag en trött medelålders ungdom, som helst av allt vill vila.....

Men imorse så va jag på gymmet o körde lite styrke. Men ska jag va ärlig så va det mest för att hålla igång morgonträningsrutinen!

Kroppen är anings sliten som sagt, så vi får se vad som tränas ikväll. Troligvis blir det SJJ i Ryd.

Imorgon blir det lite sovmorgon, då jag är ledig. Sen blir det till att träna o pyssla lite med tvätt osv!

Så sjuukt mkt tvätt nu när träningen rullar på så bra!

/Stefan

Idag hade det varit skönt att:

- Vila! -> Check :)

- Åka till Karlstad på landslagsläger (hade faktiskt varit jäkligt gött)!

- Bara kunna åka hem efter jobbet o slänga mej i soffan (men icke då :P)


Helgen kommer nog att tillbringas hemma, mkt som ska göras nu när träningen kommit igång bra. Framför allt blir det väldigt mkt tvätt som måste köras! Jävligt mkt tvätt :P

Sen så känns det ju som att hösten är här, inte riktigt lika roligt att åka till landet då. Iofs så är det ganska skönt att bara komma bort o ta det lugnt. Sen kommer ju snart fisket igång igen oxå! :)

Så till helgen blir det lite träning. MMA på lördag och troligtvis lite brottning och SJJ på söndag. Vi får se hur kroppen mår. Känner att den är lite sleten efter att ha kört på väldigt bra ett par veckor nu! Grymt roligt när man känner att formen kommer :)

Ikväll blir det lövbiff och klyftpotatis :D ÅHHHH jag vill hem NU!

/Stefan

Petter sa det bra...

Det går bra nu :)

Mycket börjar ramla på plats, framför allt så känns kroppen väldigt bra rent flås/styrkemässigt och ljumsken känns ok. Vi kan väl säga så att jag har förlikat mej med tanken att ljumsken aldrig kommer att bli 100% igen.
Så är det med det.... Inget att hänga pung för...

Verkar som att det blir en vilodag imorgon fredag (av alla dagar). Mest för att det inte finns nått vettigt pass för mej att köra och för att vi (troligtvis) inte ska till landet i helgen, vilket gör att jag kommer köra under lördagen o söndagen. Inte stenhårt, men det kommer tränas.

Min ökning på löpningen har varit lätt att följa. Nu är det snart dags att ändra om lite i intervallerna. Från o med nästa vecka kommer jag öka på längden och minska intensiteten en aning, för att jobba på lite mer med uthålligheten.

Hantelintervallerna kommer oxå att skifta. Det kommer att bli mer o mer reps under en 10veckors period nu.

Känns bra, allt rullar på, vikten går neråt, flåset blir bättre..... Det går bra nu!

/S

Då kör vi igen!

En skön helg är över, hösten är nog inte långt borta nu!?

Just nu i slutet av sommaren så kör jag vilodagar lördag och söndag. Jag känner att kroppen mår väldigt bra av att få den tiden till återhämtning och även motivationen mår bra av det!

Sista 4-5 veckorna har träningen rullat på oförskämt bra, och nu kickar jag i en växel till för att "snap it up" ytterligare.

Sommarhelgerna är ju snart över och då är tanken att gå ner på en vilodag i veckan och varva så med en vecka med två vilodagar följande vecka. Helgen är ju trots allt de flesta lediga från jobb osv, vilket betyder att det är bra med folk på träningarna och det känns synd att missa det!

Idag va det löpning vid 07.30. 7st 3min intervaller på 16km/h med en minuts vila mellan varje. Kändes faktiskt ganska lätt, hade tiden funnits så hade jag nog kört 8 varv iallafall. Men jag är nöjd med 7st.
Nu vilar jag med löpningen fram tills torsdag, så att mina benhinnor är pepp på en ny omgång :P

Ikväll blir det MMA o troligtvis lite BJJ efter det, sen är man lagom trött. Skönt att man är ledig imorgon då :D

/Stefan

Äntligen!

Rutiner! Oj vad jag har saknat det! Men nu, nu är dom tillbaka! Träningarna har dragit igång på allvar, folk är tillbaka på träningarna! Underbart!

Denna veckan har blivit lite sisådär då jag jobbade på Jouren i måndags. Men det verkar ändå som att jag kommer fixa en helt ok vecka!

Sprang imorse vid 7 till 8. Känner av att benhinnorna fick sig en omgång, så jag kommer vila ifrån intervallerna tills på måndag. Lika bra att va på säkra sidan nu när träningen går så bra!

Igår blev det oxå lite MMA + kastdrillar med Virre efter den träningen.

Känner att jag har lite problem med att få in SJJ som jag vill i veckorna. Hmmm vet inte riktigt hur jag ska lösa det på ett bra sätt. Får sätta mej ner o fundera vidare på det!

Måste bara säga att när jag satt i bilen påväg till träningen imorse så slog det mej hur jäkla härligt det kändes.
Det va nästa eufori :) Ibland är det bara för bra för att va sant :)

/Stefan

RSS 2.0