Jag kan allt!!!

Eller efter idag så kan jag mer iallafall.

Dagen har spenderats på campushallen med en heldags föreläsning om anatomi och träningsfysiologi signerat Fredrik Wandus.

Mina tankar om detta?? Hur bra som helst! Verkligen!

Vanligtvis så brukar det vara lite tungt att sitta en hel dag o bara lyssna. Men hela dagen bara sprang förbi!

Väldigt nyttigt att repetera den anatomidel som vi gick igenom under gymnasiet med min favvolärare Irené.
Det mest intressanta under dagen va träningsfysiologin och framförallt periodiseringen. Det är intressant och det kommer jag garanterat läsa mer om! Det är helt enkelt roligt att kunna mkt om det!

Imorgon är det kondition som det ska pratas om. Tyvärr så missar jag några timmar på morgonen pga att jag måste vara på jobbet en snabbis. Men jag betar av det snabbt o åker till Campushallen för att få mer kött på benen :)

Dagens visdomsord hämtar vi från Alice i underlandet (via Fredrik Wandus).

Alice träffar katten när hon letar efter vägen i skogen.

Alice - Vilken väg ska jag ta katten?
Katten - Det beror på vart du vill komma!?
Alice - Det vet jag inte.
Katten - Då spelar det ingen roll vilken väg du tar...... Om du bara går tillräckligt länge så kommer du fram till slut.

Okej! Vad är nu dethär för flum Stefan?

Jo! Det ska jag säga dej!
Om man inte vet vart man vill komma? Dvs har man inga mål med sin träning eller kanske tom sitt liv.
Så spelar det ju faktiskt ingen roll vilken väg du tar!

Men med en målsättning så kanske du kan välja den väg som passar in på just det du vill uppnå.

Med en aning om (målsättning) vart Alice ville komma hade katten (Fystränare, tränare, människor runt om kring osv) kunnat ge henne guidning på rätt väg, och hon hade kunnat komma fram tidigare än om hon hade irrat runt i skogen utan en aning om vart hon var påväg......

Flum!? Kanske.......

Men det finns en läxa här i allt bokstavsdiarré. Kan nån se den? Jag hoppas det, jag förstod den.... O då borde det ju vara glasklart för er andra :)

Gonatt!

/Stefan


ÅÅÅ det va segt...

Det va en riktigt seeeeeg dag idag.
Så fint väder ute o jag va fast inne med patienter hela dagen. Inte jättekul att sitta o se ut på det fina vädret.

Efter jobbet så lättade det på segheten o jag, Daggen o Johan drog ner till stan för att kika på en klocka. Daggen hade rekat bra, men missat ett skönt märke! Har själv kikat en del på det och det visade sig att Daggen fastnade för det oxå!
NICE!

Sen överraskade även grabbarna mej med en födelsedagspresent :) Bättre sent än aldrig, o det va verkligen en kanon present! Ett par fina boxningshandskar som jag med glädje ska slita ut :D Tack gubbar :D

En skön sallad på salladsbaren och efter det pep jag ut till Campushallen för att köra lite. Kände inte för kampsport idag, så det fick bli annan träning.

Denna veckan kommer det inte att bli direkt optimal träning. Har en utbildning i slutet av veckan som gör att jag inte kan träna ordentligt. Men imorgon så kommer jag löpa till jobbet och avsluta dagen med ett kettlebell pass.
Om det inte går att få ihop ett DC pass. Vi får se.....

Har hittat en skön sida! www.funbeat.se en go sida att hålla koll på sina träningar på..... Tänkte prova det ett tag........

Nu ska jag nanna.

/Stefan


Förra veckan

Blev väldigt bra! Kändes som att jag avslutade den lite dåligt, men med facit i hand så blev det 9-10 träningar!
Inte helt dåligt för en krympling som jag...

Veckans höjdpunkt va nog ändå igår när vi körde BJJ. Hade jäkligt bra flyt när jag passerade (allt jag kör iofs). Mina passeringar kommer vara jäkligt bra efter denna perioden. Å andra sidan kommer nog mitt guardgame att vara lite rostigt......

Denna veckan mjukstartar lite som förra veckan. Sen blir det nog lite avhugget i slutet av veckan. Ska på utbildning med Campushallen, o sen i helgen så är det seminarie med Eddie Bravo i Sthlm. Ska bli grymt kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag ta o hoppa i systerkläderna.....

/Stefan

Moral....

Ibland ifrågastätter jag min egen arbetsmoral. Kan ibland tycka att jag inte riktigt gör det jag borde...... ( Iofs så är det ALDRIG idrotten som stryker på foten ) .

Så blev det inte idag heller! Trots att regnet öste ner (jo det gjorde det verkligen) så knöt jag skorna o drog på mej en tjockare tröja, på med pulsklockan o ut i regnet!

Måste bara boosta mej själv o säga! Bra jobbat Stefan! Idag visade du verkligen arbetsmoral! Bra tempo o nu hoppas vi bara att ljumsken tyckte det va OK, så att det blir fler rundor framöver!

/Stefan o Stefan


Utanför...

Så öser regnet ner! Hade tänkt att jag skulle springa till jobbet idag. Vill liksom se om jag får ont av det, innan jag börjar med mina tabletter som jag fått av läkaren.

Det hade inte varit nått att snacka om ifall solen hade varit framme såhär på morgonkvisten. Men nu blev det genast mkt svårare......


Planen för dagen är iallafall att jobba till 12.30 för att sen åka ut till ryd för att köra lite drillar. LHC killarna kör tidigt idag, så kvällen blir fri! Vilket blir skönt för jag ska vila helt imorgon. Känner att kroppen behöver det! Har varit en bra vecka så här långt!

Dags att kika ut o se hur det ser ut igen.....

/Stefan

God damn!

Igår va en såndär härlig "proffsdag". Det är dom dagar när jag är ledig mitt i veckan o bara kan fokusera på att träna.
 
Så dagen började med en lättare jogging tur med Lexus. Tänkte att jag skulle springa lite med honom 2ggr i veckan ungefär.
Sen åt jag o sov en sväng på vår fina veranda. Klockan 20-21 körde jag o Srdjan drillar, sen satte jag mej på cykeln o åkte till sköna Campushallen för att köra Kettlebells i 60min. 50reps fördelat på 8 olika övningar.

Sen va jag trött!

En kanondag till handlingarna! Skönt!


Nu hoppas jag att allt har gått bra för vännen min. Hon är stark o tålig, o måste komma ihåg att det är i motvind som en drake lyfter :)
 
kramkram /Stefan

Skitdag! Men....

Det vände på slutet! Började dagen med att åka till läkaren. Tyvärr så visade det sig att läkaren tyckte jag va hos fel person. Så nu har jag har jag en tid på fredag för att då få prata med en ortoped istället för en kirurg som det va idag. Så med andra ord blev det inte några besked alls! Så med andra ord inget nytt! Förutom att kirurgen är jävligt het på att sätta kniven i mej! Men det är kanske inget nytt för kirurger...... Dagen avslutades på bästa sätt! Dynamic challange pass på Campushallen :) Sen blev det lite grillat hemma följt av lite snickeri på baren som jag o Gustav bygger! Nu ska jag sova! /S

Ledig idag!

Skön dag! Jobbade på jourcentralen igår vilket betyder att jag är ledig dagen efter. Riktigt skönt! Gymmade på förmiddagen, o på kvällen va det sportju-jutsu. Tyvärr så blev det inte så mkt träning på kvällen för mej, men desto mer instruerande! O det kan va nyttigt ibland! Imorgon så är det jobb följt av DC passet på Campushallen! Nice! Dessutom har jag tid till läkaren imorgon! Viktigt viktigt!

Trött idag...

Hade tänkt att det skulle bli en ganska lugn kväll igår. Jag o Gustav snickrade på baren hela dagen, så framåt kvällen va jag ganska trött. Men så döck det upp ett vaktjobb i Mjölby. Pengar behöver man ju alltid, o det finns tråkigare sätt att få tag i dom :P Tyvärr förstör det lite för idag ang träningen. Så idag så blir det bara ett pass. Nu ska jag käka o sen blir det träning. /Stefan

Nya tag!

Ok. Nya tag! Idag är det träning på schemat! Båda för egen del men oxå för andras del! Jag o brorsan ska snart åka till Campushallen o köra, o under eftermiddagen så ska jag köra med LHC J18 ute i stångebro. Håller på att planerar de sista bitarna där! Ska åka o hämta några gamla bildäck o ett par släggor. Sen ska jag se om jag kan låna några grejor på Campushallen.... Ska bli jäkligt roligt! /Stefan

Det händer bara ibland!

Men idag har det hänt! Det är inte ofta jag blir förbannad på folk! Det är inte ofta jag blir så pissed att jag inte vet vad jag ska göra. Men idag så hände det! En grej till idag innan jag går hem så skiter det sig!!!!!! /Stefan

Fysbana!!

Srdjan o jag skulle vara på fysträningen på Campushallen idag, tyvärr va det ingen som kunde ha passet! Men drivna som vi är så tog vi passet :) Grymt ställe att köra på! Det finns verkligen allt där!!!! Nu va det ingen som kom utöver oss, men det hade funkat ifall det blivit så! Riktigt bra träning! Vi körde 4 stationer. Högt tempo! Nu sitter jag hemma o väntar på att Carro ska komma hem så att vi kan käka!! Träffade Jan Strömberg idag! Alltid lika roligt! Vi pratade en stund o kommer säkert ses snart igen! Det är ju snart skytte med talanggruppen!!!!!! Kort blogg idag! Måste fixa det där med att texten blir ett ända stycke! Inte så roligt att läsa om det är långt jäkla stycke att plöja igenom!

Nya tider!

Åh! en vecka semester sätter verkligen sina spår! Så därför kändes det extra gött att dra igång med ordentliga rutiner igår! En riktigt bra träning med Srdjan! Styrketräning och kampsportsdrillar! Idag började jag med en morgonpromenad till jobbet! Skönt, synd att det regna bara. Nu känns det som att jag har släppt det mesta av SM missnöjet! Istället för att vara missnöjd med tävlingen så väljer jag att vara nöjd med att jag ställde upp! Sen kan alla ha en dålig dag på jobbet. Har svårt att tro att Mats Sundin skulle glänsa om han inte fick ha klubba eller bara åka på ett ben kanske!? NOG OM DET IALLAFALL! Sista dagarna har jag snöat in på youtubeklipp! Gör det i perioder! Mkt Judo har det varit denna gång! Slänger in ett klipp på min favvo kontring av Osoto gari :P Sen fattar jag inte varför det inte blir några mellanrum i texten! Nått måste ha hänt när jag höll på o fixa o dona förra veckan! Men det fixar sig snart!! Hade gött

En underbar vecka!

Åhhhh vilken vecka det har varit! Det va så skönt att gå från jobbet i måndags o veta att dagen efter skulle familjen vara i Rom :) Det har verkligen varit en kanon vecka. Massor av god mat, massa härliga promenader men det allra bästa har varit sällskapet! Kunde inte varit bättre! Tänkte jag skulle lägga in lite bilder från veckan, men det får bli lite senare under helgen. Nu så tänkte jag att jag skulle ta o försöka göra lite ändringar här på bloggen. Får se om det blir bra :) Jo.. Ett litet klipp från EM i Judo. Ryssland mot Holland. Vikten av kroppskontroll! Kolla 4.03 o framåt i klippet!

RSS 2.0