Still got it....

Körde ju lite boxning igår o följde upp med några ronder brottning. Väldigt lätt ska tilläggas, men känslan sitter ändå ganska bra!

Körde allt med samma person o det funka perfekt. Kunde tom dra på lite mot slutet i brottningen. Längtar tills jag kan börja köra på allvar o vara med på MMAn o SJJn igen.

Nu är det snart påsk. Det betyder att min värsta helg är på G. Allt godis som kommer att passera genom min kropp....... Känns inte bra, men det är ingen idé att fightas emot! Bara käka på, och vänta på att Angelica gör klart mitt kostprogram ;)

När det är klart så blir det ändring!

Snart dags att slå ihop butiken här nu. Ska förbi CH o köra lite styrka. Tänkte blanda in lite UG-övningar o se hur det känns.

Men vad har hänt med Sara? Vart tog din blogg vägen????

/Stefan

Helgen är över....

Men denna veckan blir dock kort! Jobbar bara måndag/tisdag. Så det kommer bli skönt.

Ljumsken fick vila lite under helgen och han meddelar att han känner sig ganska ok. Han ser fram mot nya tag, men är lite otålig...... Jag lugnar honom så gott jag kan :)

Efter fredagens klockrena seminarie med Per Eklund, så känner jag att jag måste ta mej ner o sparras lite....

Sagt o gjort.... Ikväll letar jag mej ner mot MMAn o kör lite lätt boxning för att få känna på det lite igen!

/Stefan


Per Eklund!

Igår va vi ett gäng som körde ett seminarie med UFC fightern Per Eklund. Höga förhoppningar o jag blev riktigt nöjd!

Mkt bra drillar och kanonövningar, framför allt så hittade jag lite nya grejor i stående biten! På marken körde vi en del drillar med slag på marken. O ställa sig upp i guard för att slå. Per visade även lite sparkar från botten.
Ett skönt citat! "om jag får läge så kommer jag inte tveka en sekund att sparka han i ansiktet" :P there you have it :P Så är det att va proffsfighter!

Frågade lite om kommande matcher. Men det va tydligen ingen bokad.

På del hela ett jäkligt roligt seminarie, o dom har verkligen kanon lokaler i Norrköping!

Påvägen hem så svängde vi in på MAX. När vi kom in så satt Emil, Martin o Cissi där. Världen är allt bra liten!
Snackade ett tag o sen åkte de vidare mot Sthlm för Nordic Cup. Vi andra åkte hem o väntar in nästa tillfälle att träna :)


Idag har det varit vilodag. Tagit det lugnt och låtit ljumsken tagit igen sig. Kände att jag hade lite känningar redan igår på passet. Men nu framåt kvällen så känner jag att det är lite bättre igen. GÖTT.

Imorgon är det rehab igen.....

/Stefan

Börjar hitta tillbaka....

Provade att köra styrka innan jobbet idag. Tidigt blev det, men det kändes ganska bra. Hade inte ätit nått ordentligt bara, så kraften va inte riktigt där.

Va mest ett litet test för att se hur det känns att komma tillbaka till gängorna och 2pass om dagen. Tanken var att jag skulle köra boxning på MMAn ikväll, men nu har det kommit lite saker emellan så det hinner jag inte. Det blir rehab istället!

Känns att det börjar bli ljusare ut nu! Jag är mkt piggare på mornarna och det är inte alls lika tungt att komma upp. Wilma gillar dock att ligga o dra sig ;)

Plantagen går bra! Tror att allt det jag satte i första svängen har kommit upp. Så nu har jag sått ytterligare några saker. Börjar bli fullt hemma nu!

Har även suttit o skissat lite på hur vi ska bygga till huset i sommar. Tror det kommer bli grymt bra, framför allt ska det bli roligt att få göra lite själv :) Gustav är ju en fena på att bygga, så jag har ju hjälp om det skiter sig :P

Egentligen så är det väl bara glasväggen ut mot trallen och de nya fönstren som kan bli lite lurigt att få till själv. Sen kommer jag fixa trallen själv med skruvhjälp av Carro :)

Det kommer bli så jäkla fint! Hoppas bara vi kan komma igång snart, riva lite o lägga lite nytt golv innan glaspartierna kommer :P

Sen ska det tränas mitt i allt! Men träningsmoralen har det aldrig varit fel på. Till skillnad mot allt annat ;)

Just nu ligger planerna på att kunna köra 100% efter sommaren. Kostschemat är inskickat idag till Fröken Brage.
Så bollen rullar lite sakta framåt :)

/Stefan


Ekorrhjulet snurrar vidare....

Måndag igen.

Rutinerna börjar falla på plats. Känns ganska skönt faktiskt!

I helgen va vi nere på Skogvik för att ta lite mått för byggena som ska starta i slutet av april. Ska bli så jäkla roligt! Jag o Caroline har ju ett litet eget hus där. Alla hus har egna namn, och vårat kallas för ateljén.
Vi har snackat lite framåt tillbaka om hur vi ska göra med huset. Kanske är det jag som har varit mest drivande, men huvudsaken är att det blir bra ;)

Nu har vi iallafall måttat ut lite för skjutdörrar i glas o nya fönster. Sen kommer vi lägga lite nytt golv och isolera väggarna lite till. Sen blir det ett växthus oxå, förhoppningsvis :)

Sen blir det en ordentlig trall runt om :D

Tog lite bilder. Men måste få igång kameran först. Blev ett par riktigt bra. O det är sjuuuukt mkt snö där ute.
Men alla hus har klarat vinterna iallafall. Inga tak som har gett med sig.

Så nu längtar jag tills snön släpper så att man kan åka ut o börja röja o bygga lite. Skulle va riktigt kul om det är klart relativt tidigt på sommaren. Nu kanske det inte blir förrens en bit in i Juli men iallafall :)
Ska bli väldigt roligt att pyssla lite :)

Måste ta o måtta ut en ordentlig löprunda nästa gång jag är ute! Kommer ju vara där en hel del under sommaren o träningen måste ju funka ok!

/Stefan *Trädgårdsmästaren aka Discobyggaren*

TGIF

Fredag = Ledig.....

Jag o Wilma är hemma o myser. Tänkte att jag skulle göra nått tills ikväll. Brukar bli så :P Måste ju tänka på registreringen ;)

Håller ju på för fullt med planteringen av mitt växtimperium. O det går BRA! Snart ska det ner nya grejor o idag ska det förhoppningsvis handlas lite lampor.

Träningen går fint. Rehabträningen har gått bra under veckan och jag tycker mej känna att det har blivit lite lite bättre. Men det är ingen idé att ta ut nått i förskott. Jag jobbar på istället. Måste dock skärpa mej lite med fokusen i rehaben. Den har sviktat sista tiden och jag vet att jag har det inom mej. Tyvärr har det blivit lite vanemässigt sista tiden o då är det lätt att man tappar siktet på målet, vart jag är påväg liksom....

Det ska ändras.

Annars ligger jag bra till tycker jag. Har ingen brådska tillbaka, min tanke är att jag inte ska behöva vara borta på väldigt länge!

Dags att ta tag i dagen..... Ska ner till lillICA o fixa lite grejor!

/Stefan

Mitt i veckan.

Dagarna går fort nu. O jag har kommit in i en riktig blogg period. Varje dag nu nästan! Damn.....

"Projektet" går vidare. Hoppas att det ska bli klart så fort jag får in lite bilder bara :P

Kostregistreringen går oxå bra, tycker dock att jag hållt igen en del. O det ska jag ju inte göra, det måste ju göra mej rättvisa annars kommer det inte bli nån bättring. Så igår åt jag 3 bullar..... För registreringens skull givetvis!

Idag så tror jag att det blir en liten vilodag. Verkar som att det kommer bli svårt att få till träning ikväll. Carro är inte hemma och jag måste hem fort efter jobbet. I vanliga fall så tränar jag då men idag så får det väl bli till att skita i det..... Men men

Nästa vecka är det sista veckan med 8-10reps..... Magen blir starkare o starkare, så nu kan jag nog snart gå upp på lite tyngre lyft! Gött!

Nu måste jag äta nått.

Filmjölk....

/Stefan

Perfekt!

Började dagen med en lagom promenix till jobbet på ca 45min. Riktigt skönt väder ute o solen sken. Känns skönt att komma igång på ett perfekt sätt! Behöver dehär små promenaderna för att få igång lite cirkulation...

Snart ska jag ta o dela upp rehabträningarna i 2pass så kan jag köra en av delarna på morgonen o alternera med kondition, sen på kvällen kör jag andra delen o lite styrka. Kanske inte optimalt, men jag vill komma tillbaka till rutinen med träning 2ggr/dag. Ska prova o se hur det funkar iallafall. Om inte annat så är det ju bara att gå tillbaka till det "vanliga".

Caroline har ju fått för sig att hon ska köra LCHF nu ett tag för att se om det kan vara nått för henne. Själv är jag lite skeptisk, iallafall för min egen del om jag ska köra på det. Ska prata lite med Angelica om det.

Förövrigt så går registreringen bra! Tycker dock att jag kanske ska slarva lite mer, blir nästan omedvetet att jag försöker äta bra. O det är ju nu som Angelica ska se över vad jag ska äta. Måste börja slarva lite :P

Körde utfall igår, som ett nästa steg i rehabträningen. O den träningsvärken jag har idag är inte rolig alls, o eftersom jag vet att den kommer att förvärras tills imorgon så är jag inte pepp på att köra utfall idag igen :( :)

Ikväll blir det iallafall rehab och DISCOgym! Framsida idag, beach 2015 fortsätter!

/"Sugar" Stefan


Helgen går alldeles för FORT!

Jäklar va fort dagarna går, framför allt när man är ledig! Känns som att de två lediga dagarna gick, utan att jag hann göra allt jag ville :P

Jaja. Nu börjar min långa vecka. Dvs den veckan jag "bara" är ledig på fredagen. Lite lyxigt kanske! O det är helt rätt. Hade jag bara varit hel o kunnat träna som vanligt så hade det varit KANON! Nu kör jag ju iallafall inte några dubbelpass i veckorna.

Träningen förra vecka gick lite bättre. Känns som att det kanske kan bli karl av mej igen! Frågan är ju.......Kanske aldrig varit det!?

Fick nya övningar av Johan på Aktiva rehab förra veckan. Ska börja med dem ikväll. Känns skönt att få komma igång med lite mer funktionella övningar igen.

Tors/Fre ska jag nog hålla i UG-passen på Campushallen igen. Ska bli skönt att få komma igång med det igen, det är ju en del av det vardagliga livet och jag vill ju tillbaka dit :)

Hemmafixare som jag är så gjorde jag lite egen Lime/citronsaft igår. Blev väl 4liter. Perfekt att ge bort, eller dricka upp själv!

Igår blev det schnitzel på Brinkbacken! O det va så jäkla goooooooooooott!

Just det ja! Denna veckan börjar ju kostregistreringen på allvar. Vägning av maten o skriva ner allt!
Ska bli kul att se vad Angelica kan göra för planer åt mej :) Måste oxå passa på att gratulera till en mkt cool andra plats i Arnold Invitational på¨imponerande 185kg (inte helt säker, men defenitivt över 180kg) i marklyft!
Vill bara tillägga att det är på en kroppsvikt av 54kg..........
Helt otroligt bra! Grattis :)

/Stefan

Fredag! YES!

Skönt att det är fredag! Så jäkla gött. Har väntat i säkert 7dagar, iallafall 6!

Veckan som varit har inte direkt varit 100%ig i rehab syfte. Har inte gått bra alls. Har dock fått lite nya övningar från Johan på Aktiva Rehab, o det verkar vara bra. Tyvärr så är ju ljumsken fortfarande problematisk. Inte roligt!
Men lite lite lite har det kanske gått framåt!

En annan god nyhet är att jag mailat Angelica om kosten. Känns kanon! Kör lite kostregistrering nu o sen när hon kommer hem från US&A (ska tävla på Arnolds stora tävling!!!!!!!!) så ska hon se vad hon kan hjälpa mej med!
Ser fram mot det!

Ikväll blir det träning och lugn kväll. Knut kommer över o busar med Wilma när mamma o pappa ska på bio.....
Även valpägare behöver "egen tid" :P

Imorgon ska jag o Carro på bio oxå. Vi ska se Alice i underlivet underlandet. Vet inte om jag är superpepp. Får flashbacks från när Carro var eld o lågor om Dardjelin (stavning) Limited. O i ärlighetens namn så va det utan tvekan den SÄMSTA film jag sett. Så fort godiset va slut så gick jag aktivt in för att somna. Det gick inte att titta på den. Hade jag haft en Iphone då så hade jag kolat youtube i 2 timmar! Det ända jag kunde gjort bättre (eftersom jag inte kunde somna) var att jag skulle gått o köpt mer godis.......

Iallafall. Denna gång så ska jag försöka att gilla den, som den goda sambon jag är :)

Annars så blir det lite plantering o lite bakning i helgen. JUST DET!
TYCKER DU DET ÄR OMANLIGT???? FUCK YOU! HOPPAS DU ÄR/BLIR GLUTENALLERGISK!

Förlåt.....

/Stefan

Ledig....

Gött att ha varit ledig idag. Kändes grymt skönt. Tyvärr blev det inte direkt nån sovmorgon. Knut o Wilma va morgonpigga så det va bara att gå upp.

Johan o jag va ute med vovvarna på tinnerö o gick omkring 2 timmar förrut, så nu sover Wilma tuuuuungt.

Perfekt för mej att fixa med andra saker...

Har planterat lite frön :P Ska bli coolt o se om det blir nått av det!

Verkar som att det blir vilodag idag, känner att jag behöver ta det lite lugnt. Överkroppen är lite sliten :P

Ska sätta mej o kolla igenom lite bilder att skicka till bloggtjejen Sandra! Ska bli jäkligt spännande att se vad hon kan hitta på för nått. Ser fram mot det!

Sen ska jag sätta mej o fylla i lite papper till försäkringskassan. Måste ju skicka in för de veckorna som jag va sjukskriven efter operationen.

/Stefan

Dagarna kommer, dagarna går.....

På Roys o Rogers Måck :)

Nää men allvarligt nu. Dagarna flyter på i allt för snabb takt nu. Snart så fyller jag ju år, och det känns så jäkla lustigt att bli 27!!!!! damn...

Kommer ihåg när man gick i gymnasiet och då tyckte "man" att 27 va ju "typ döden....." Riktigt så drastiskt känns det inte nu. Men det känns ändå som att jag inte riktigt är där jag trodde att jag skulle vara vid den här tiden.

Svårt att säga om jag skulle gjort nått annorlunda, kanske börjat plugga tidigare. Men utöver det så vet jag inte.

Skulle inte vilja påstå att jag missat nått genom att ge idrotten så mkt tid som jag gjort. Snarare tvärtom......

Ändå så kan jag ibland få en känsla av att jag inte gjort nått vettigt genom åren. Att jag inte rest ordentligt, eller tränat som jag ska osv osv..... Att jag inte pluggat eller så.....

Konstigt det där med livet. Hur nått som är vanligt för en person kan vara extravagant för en annan.......

Jaja.... Lite funderingar... Blir lätt så att det kommer fram sånna när man inte går i sina vanliga banor.

Träningen flyter iallafall på bra, fick lite välbehövlig pepping av en sjukgymnast på gymmet igår. Kändes bra att få lite bassning om att inte slarva med nått. Har kanske inte direkt varit dålig med rehaben, men jag skulle kunna göra det där lilla extra!

Ikväll blir det som vanligt rehab och efter det så blir det nog lite "discorygg".

Onsdag/Torsdag är jag ledig. Har planerat att ev baka lite grann o fylla på med matlådor i frysen. Blir väl lite lasagne och kanske nån hemlagad pizza. Får se vad jag hittar på.....

Idag hoppas jag på att mina små beställningar har kommit oxå :)

/Stefan *pumpstövlarnas herre*

Ny vecka, nya tag...

Måndag... Va ganska segt att dra sig upp ur sängen imorse. Lexus har sovit hos oss inatt o han har vandrat runt en del. Men till slut så somnade han oxå :)

En del att fixa denna vecka. Bla tid till sjukgymnasten och så ska jag åka ner till Lina i Motala o hälsa på!

Har hittat en tjej som ev ska hjälpa mej med att få till en lite snyggare blogg. Ska maila lite bilder o ideér så får vi se om det blir bra, tror det kan bli kanon faktiskt :)
Känns bra om bloggen ser bra ut, framför allt för framtiden..... mer om det nån annan gång :P

Denna veckan ska jag oxå skärpa till mej med rehabträningen. Har haft en liten svacka några dagar nu, men jag ser ju att det går framåt. Även om jag fortfarande har ont i ljumsken..... Hoppas på bättring!

Ska ta o slå herr Strömberg en signal oxå. Det va länge sen, ska se om jag kanske kan få komma o lyssna på Fredrik Wandus den 10/3 när han ska hålla ett litet föredrag för talanggruppen.

Under veckan så kommer även de första fröerna trilla in! GÖTT! Ska bli jäkligt roligt :)

Kommer bli en trevlig vecka!

Höjt.....
/Stefan

RSS 2.0