Sommarläger på Bosön.

Nu i helgen så var det dags att bege sig mot Sthlm för landslagets sommarläger.

Jag, Virre o Sara åkte i gemensam skara upp mot Bosön. UTAN AC! Sara.... Detta måste fixas!!!! :P

Torsdagen bestod av fystester. Golden four är det som gäller. Chins, Dips, Brutalbänk samt Cooper 3km.
Jag gjorde 23chins, 34dips o lunkade runt på 12.45. Brutalbänken funkade inte att köra för min del.
Kände mej ganska nöjd med resultaten, förutom cooper. Men å andra sidan ligger jag ju ganska långt efter i konditionen. Så med det i åtanke får jag känna mej nöjd.

Fredagen hade vi 3pass kampsport + 1 fyspass. Det mesta bestod av fotarbete samt lite judo. För egen del flöt det på bra. Ljumsken har över hela helgen sett bråkat väldigt lite. Jag körde allt och det kändes inte konstigt alls.

Lördag så körde vi 3pass kampsport. Mest judo o Bjj. Men även en del "kickmetodik".

Söndag var sista dagen. Då körde vi 1.5timma kampsport + 45min bodybalance.

Det va en snabb genomgång av vad vi har gjort under helgen.

Själva lägret var väldigt trevligt och innehöll många nya talanger. Men jag ska i ärlighetens namn säga att jag kände mej lite vilsen när jag kom fram till lägret o insåg att varken Herr Jorup, Mr Ville eller HMK Svahn skulle vara på plats!  Det kändes ganska tungt ska jag villigt säga!
Kom tillbaka killar!!!!!!
Men känslan artade sig o när vi åkte så kändes det som att alla de nya kommit in en del i gänget! Väldigt roligt! Vi hade även en liten "Coaches night" under lördagen. MYCKET underhållande!

Personligen är jag nöjd o nästan lite förvånad över att det gick så bra under helgen. I stora drag har jag inte sparrats i varken slag o spark eller judo sedan innan årsskiftet. O med tanke på det så kändes det väldigt bra! Jag känner att jag saknar en hel del kondition, men det jobbar jag ju på nu, så det kommer att släppa!

Virre o jag ska ta oss i kragen och arbeta ordentligt med fotarbetet nu framöver (o greppningen).
Med start imorgon.

Nu ska jag sätta mej ner och vänta på Saras blogg. Jag förväntar mej väldigt mkt bilder!

/Stefan


Då va det dags att dra på sig grejorna....

Och ta igen det som jag missade imorse. Givetvis går det inte att ta igen missad träning, men idag väljer jag att prioritera löpningen framför ju-jutsun. I stort sett bara för att det kommer att bli mkt och bra träning under helgen.

Dags tur kommer bli runt en mil och efter det ska jag umgås med Lexus o Caroline :)


/Stefan

Sjusovare...

Han har smugit sig fram igen. Sjusovaren.

Tanken imorse var att jag skulle sprungit till jobbet. Allt var fixat, men jag kom inte upp :( Känns alltid tråkigt när planer spricker. Till mitt försvar så brukar jag genomföra det jag bestämmer mej för att göra!
Men midsommar (som förövrigt va väldigt bra! Som vanligt!) sitter i!

Imorgon blir det dock en runda innan förmiddagsfikat! Lexus o jag ska vara hemma då, ev så blir det en liten tripp till Svartmåla för att kolla läget lite. Ska bara höra med mamma o pappa o se om de ska vara där nere, lite tråkigt att åka ner själv.

Ikväll hoppas jag kunna få till lite judodrillar, ska ringa Srdjan o se om han har tid till det.

Nu är det snart frukost!

/Stefan

The story continues.

Fortsätter spinna lite på Zlatan. Har snöat in lite på det sista veckan!


Såhär började det! Man liksom ser att han kommer bli nått! Det roliga är när han säger att han vill spela i Inter....... O vart spelar han nu? Jo... Inter.....



Såhär ser det ut nu..... Världsstjärna!



Va tvungen att slänga in den här. Kommer inte ihåg om jag gjorde det i förra bloggen. Grymt rolig iallafall!

/Stefan

Kort blogg idag...

Satt o fixade med fejjan o skulle efter mkt om och men lägga in en massa bilder.

Och vad händer? JO! Allt skiter sig o jag kommer inte vidare från sidan.... FAN.

Iallafall.

Förkylningen börjar släppa nu, men jag kommer nog inte kunna träna imorgon heller. Det betyder att det troligvis inte kommer att bli nån gym eller kampsportsträning denna veckan, eftersom det är midsommar o Broxvik som gäller till helgen.

Kommer ta med mej löpskorna o ev en kettle men jag vet hur det brukar bli....... Andra saker som ska fixas med :P

Helgen efter så är det landslagsläger. Ska bli roligt roligt. Ser fram emot att snacka med Lena om skadan o se om hon har några nya inputs som jag kan ta till mej. Det tråkiga är ju att jag inte fått nån tid för att göra MR. Har redan nu väntat i en månad. Och jag har bara fått papper på att jag ska få en tid "snart".... Yeah right!

Dags att börja ringa o tjata igen..........

Imorgon är sista dagen på utbildningen. Man blir helt veckovill av den, känns som att det är helg.

Nu ska jag sova....

/S

Det håller i sig...

Fortfarande förkyld. Men det har blivit något bättre. Inte mkt, men det går framåt iallafall.

Mkt som hänt sista dagarna.

1. Födelsedagsfest/bröllopsfest hos Pelle o Anneli! Det va väldigt trevligt! Framför allt att träffa alla igen, det va länge sen :) Sen va det premiär för Lexus i de "stora" salongerna :) O det gick bra!!

2. Utbildning på valla folkhögskola till Styrketränings instruktör. Kan väl inte säga att de första dagarna innehållit så mkt nytt. Men imorgon är det funktionell träning på schemat o det ska väl bli bra??

Den stora behållningen under dagarna har varit gänget som är med o går kursen! Kari o David (aka Daniel enl Olof) håller låda :)

Sista dagarna har jag fått upp ögonen för Zlatan igen. Gick ut o kollade lite på youtube när jag kom hem för att få mej en dos av sköna kommentarer och diss :)
Några smakprov kommer nedan!
  
Skön musik i denna....


Från dokumentären av TV3.....

 
O så en sista liten.... Lite trix i denna :P

Han är svår att inte gilla...... Gillar hans stil skarpt även om han va farligt nära att vara arrogant i början av sin karriär.
Nu förtiden så tycker jag att han är otroligt underhållande! Både på planen och vid sidan av :)

Vill ni se nått roligt, så ska ni kolla in hela dokumentären som gjordes med TV3 :)

/Stefan

Faaaan!

Tränade på bra imorse! Sen small det till. 3 timmar tog det o så blev jag dyng förkyld. Som tur för mej (inte) så skulle jag jobba på jourcentralen under kvällen. Vilket blev en ända lång väntan till att komma hem o få vila.

Imorgon så är det SAIF utbildning till gyminstruktör, så denna lilla förkylningen hade jag kunnat vara utan!
Men det är bara att bita ihop imorgon o göra det bästa av allt......

Nu ska jag försöka sova.... Men frågan är hur bra det kommer gå...... Min näsa är så igenkloggad att jag troligtvis inte kommer sova speciellt bra inatt :(

Som alla vet så är förkylningar lika dödliga för killar som kryptonit är för stålmannen.

/Stefan

Ledig....

Idag har jag varit ledig från jobbet. O det va behövligt faktiskt. Har känt mej ganska seg på jobbet de sista dagarna o förra veckan. Så idag blev det sovmorgon, följt av träning.

Nu vid 16.30 ska jag ner o köra med LHC killarna, kommer bli ett bra pass idag :)

Senare ikväll tänkte jag att jag skulle ta o lägga in lite bilder på datorn, det va ett tag sen. Såg att minneskortet till kameran va nästan slut! Det betyder nära 900bilder..... En del att sortera med andra ord :P


Nu ska jag dra till Cloetta center :)

/Stefan


Rivstart!

Kom igång ordentligt denna veckan. Träning innan jobbet idag och BJJ senare ikväll.

Styrkeupplägget funkar bra såhär långt tycker jag. Går in på min andra maxstyrkevecka o går nu över till medelbelastning.
En övning som funkade riktigt bra idag va marklyft, för att vara på morgonen så gick den ruskigt bra!

Ska va ledig ons/tors denna veckan. Till helgen så blir det ytterligare en utbildning o sen efter det så är det några småutbildningar kvar innan jag kan dra igång ordentligt på campushallen. Ska bli skitkul :D

Dagens mål på BJJn, som de senaste veckorna. Passera guard!

/Stefan


Snart dags...

Ska snart ta o dra mej ut mot campushallen. Kettlebells utbildning under hela dagen. Ska bli roligt!

Men jag ska nog erkänna att jag nästan längtar lite hem redan, kommer säkert vara ganska mööööööör i kroppen efter 8! timmars KB.....

När jag kommer hem ska jag sätta mej ner o läsa i "arerob och anaerob träning" o götta mej lite.........

/Stefan

Mmmm det går bra nu...

Snart en vecka till som går till handlingarna. Veckan som varit har rent träningsmässigt varit ok. Inte mer, men ok.
Ligger på runt 10tim/veckan nu så jag jobbar mej uppåt. Tyvärr så saknar jag lite timmar på mattan men nu när tenta P är slut så kommer det bli bättre. Mycket för att min gode vän Srdjan är tillbaka o driver mej framåt :)

Körde en ordentlig runda idag. Ca 1.1-1.2mil. Gick inte fortaren än 11km/h tempo. Ca 55min för er som undrar.
För mej så innebär det ca 60-70% av max. 6-8 veckor kommer jag köra detta upplägget. Och då handlar det om en ordentlig uppbyggnadsfas. Kapillärbyggande.

Efter denna perioden så kommer det en lite tuffare intervall period. Långa intervaller.

Måste göra ett ordentligt VO2max test innan jag går in i den fasen. O det kommer göras hos www.wandusidrott.se 

Imorgon så är det kettlebell utbildning på campushallen. 10-18 ska det svingas o snatchas... Ska bli intressant o se hur man känner sig imorgonkväll :P

/Stefan

Saudades...

Idag så åkte Rodrigo (en brassekille som tränat hos oss en tid) hem. Väldigt synd, för det va först på sista tiden som jag kunde rulla med honom. Han är riktigt vass! Hoppas att vi kommer kunna besöka honom i Rio nångång i framtiden!
Förhoppningsvis så blir det redan till nyåret!

Igår hade jag ju lite ont i halsen. Idag va det lite lite bättre och framåt dagen så släppte det. Planen va egentligen att jag skulle vila idag men jag kom hem så bra i tid så jag körde ett "kapillärpass". 45min i medelpuls.
Känner att kroppen börjar komma in i löpandet. Men än sålänge blir det inte mer än 2ggr i veckan, nästa kommer jag att köra 3ggr.

Började med maxstyrkefasen denna veckan oxå. Körde första passet igår. Allt funkade bra, denna veckan är lätt inbaning. Sen blir det en medel, tung o sen en superlätt följt av medel o tung vecka. Ska bli roligt att se resultaten :)

Avslutar med en liten video jag fick av Rodrigo :P



Saudades betyder hemlängtan för er som undrar :)

/Stefan

Eddie Bravo.

Späckad helg.... Ojojoj. Men det va givande!

Helgen började ju som sagt med seminarie under ledning av Eddie Bravo (Playernas playboy).
På schemat stod perfect spiderweb samt twister o twister sidecontroll.

Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att detta är some fucked up things! Damn!

Spiderweb passar mej väldigt bra, rullar redan en del från det o det va kanon med lite detaljträning därifrån.
Själva twister conceptet är hur grymt som helst, men jag är för trasig i ljumsken för att kunna köra det ordentligt, det är jävligt elakt mot ljumskarna!

Måste passa på o tacka för sällskapet under seminariet oxå! Tulle o Ralf! O sorry om jag pajade er dejt, det va inte meningen ;)

4 timmar senare så begav jag mej "hem" mot gärdet. Inflyttningsfest hos Christopher o Anne. Vilken lya!
Riktigt fin, 3 balkonger till att börja med! Världsklass :) Östermalms roligaste Johan Önnersjö fanns oxå på plats!
Trevligt!
En liten länk till lägenheten....
http://www.dn.se/bostad/smalter-in-men-sticker-ut-1.845655

Hela helgen va det ju kanonväder, och efter en (otroligt bra) löprunda på 55min så tog "grannarna" o vi fram grillen. Det blev sent! 00.30 gick jag o la mej för att plöja några sidor i min nya bok "aerob och anaerob träning", en kanonbok!
Riktigt bra!

Det va väl den helgen! Riktigt bra går den till handlingarna som!

Idag är det som sagt måndag.... BJJ ikväll o Tradil innan.

/Stefan

RSS 2.0