Note to self...

Kom ihåg att inte få i dig koffein efter kl 18 på kvällen! Det är helt omöjligt att somna om det inträffar!

Annars har det varit en bra start på veckan. 2pass idag. Kondition och MMA. Hade velat kört lite extra efter MMApasset men det hanns inte med.

Imorgon blir det roadtrip till metropolen ULLARED :)

Ska bli skitkul!

/Stefan

Omvälvande...

Så kan man beskriva sista dagarna. Lättnad, är ett annat ord som kommer till minnes...

Jag har i allafall kommit in på brandmansutbildningen. Startar vecka 4 nere i skåne. Ska bli väldigt roligt att få köra igång, längtar tills vecka 4 redan nu!

Att beskedet redan kommit känns så otroligt skönt, det löser väldigt många framtida saker redan nu.
Till exempel behöver jag inte oroa mig för att inte komma in där jag vill, vilket jag kände började påverka min träning.
Nu när den oron släppt, så känner jag att glädjen har kommit tillbaka i träningen. Jag kan se mer framåt och har redan gått in i min försäsongsträning (som jag kallar den).

Denna veckan gick otroligt bra. 15 timmars träning, fördelade på 3styrkepass, 3konditionspass, 5MMApass och 1 SW pass. Och en vilodag.

Det bådar gott.

/Stefan

Fort ska det gå!

Efter lite misskommunikation med VHS ang mina betyg så blev det snabbt klart att det inte var 1/12 som gällde för inlämning. Tydligen så är brandmansutbildningen speciell..... Det vet ni redan ;)

Betygen måste vara på plats 14/11, dvs på måndag. 6 veckor innan min termin tar slut...... Vem kom på det? Pucko!

Som tur är så har jag läst ganska mycket distanskurser under terminen. De flesta är i stort sett klara, det är bara slutproven kvar. De kommer att avhandlas denna veckan!

Imorgon har jag två prov. Lindrande vård och sjukvård. På fredag är det prov i psykologi.... Kanske det jag har minst förkunskaper i. MVG är dock ett måste. Spikar jag det på ALLT, så känns det hoppfullt inför antagningsbeskedet som kommer dimpa ner 22/11.

Ev så hinner jag få upp ytterligare nått betyg, då jag har en validering. Ett MVG där så kanske jag till och med vågar göra någon form av dans påväg hem från skolan.

Som ni säkert förstår så har träningen denna veckan i stort sett varit obefintlig. Visserligen var jag sjuk i början av veckan, men nu känner jag mig bra och skulle kunna köra ikväll. Tiden finns dock inte till mer än ett kort besök för att hålla motivationen och suget upp....

Ljust i denna helvetesvecka är att lika stressigt som det varit denna veckan. Lika lugnt kommer jag ha det i slutet av november och hela december. Det är min morot, då kan jag så smått sjösätta nya träningsschemat.

Sen är det bara att vänta på antagningsbeskedet.... När det kommer så kan nästa steg tas :)

/Stefan



O så tar allt en ny vändning....

Under hela den tiden jag har hållt på med tävlingsidrott så har jag hela tiden känt driften att utvecklas. Den driften har varit stor del i att jag har fått möjlighet att tävla i vissa tävlingar och även vinna... Några iallafall....
Om inte annat så har jag så mkt silvermedaljer att jag skulle kunna smälta ner till ett ordentligt bestikset om nöden faller på... Iallafall om alla medaljerna var gjorda av silver, nu är det nog inte så :P

Any who..

Det är dags för en ny vändning. En ny inriktning.

Dock är jag sjuk just nu, det känns inte så speciellt kul. Förkylningar hör till årstiden och nu åkte jag dit, jag hoppas och ber till mitt lilla immunförsvar att det lär sig av detta. Jag vill inte bli sjuk mer under hösten! OK!

/Stefan

RSS 2.0