Att det ska vara så svårt...

Först o främst måste jag säga att det är kul att det verkar vara många som läser min lilla blogg... För telefonen har gått varm de senaste dagarna :P

Hur ligger jag till med planerna då?

Jo....

För några dagar sen så var ju sinneslaget ett annat. Jag är ju en impulsiv person som gärna drömmer mej bort, vilket jag gjorde i denna situation. Med all rätt tycker jag! Andra håller inte med......


Nu har jag lite mer kött på benen om det hela och det har uppstått några problem som behöver lösas för att jag ska kunna åka till ............................aaaa trodde ni va... jag väntar lite till med att avslöja.

Det finns ingen stipendieverksamhet som kan hjälpa mej där borta. Och eftersom det är svårt för mej att få ett jobb pga div tillstånd osv så är det nog inte ett alternativ att jobba i vilket fall.
Jag frågade även om det fanns möjligheter att få hjälp med tillstånd o dylikt, men det fanns inte resurser för det :(
Planen är ju 6 månader och för att det ska funka måste jag ju ha en budget på ett antal tusen, säg 50000kr 
Lite beroende på vilken typ av boende jag har så kan det bli billigare. Får jag en värdfamilj så kostar det mej inte nått för boendet. Men å andra sidan så kanske inte dom vill inhysa både mej o Carro !?
Skulle jag få bo hos en värdafamilj så skalar det av ca 2-3tusen i månaden för mej = 16-18000 kr på 6 månader.

Sen är det biljetten över. Tur o retur verkar ligga på ca 7tusen.

Träningen i sig kostar inte nått.

3 tävlingar är på schemat under hösten. Dessa bekostas av idrottaren själv. Ca 400kr per start.

Sen kommer det ju alltid till saker som är svårt att räkna med innan. Typ busskort, vilka matutgifter man kommer ha, bensinpengar osv.
Sen så vill jag ju gärna se lite av landet när jag är där.....

Jaja nog om det tillsvidare.

Jag vill bara klargöra att det är inte nått som är klart! Det är inte bestämt att jag SKA åka men jag undersöker möjligheterna ATT åka. Vill bara klargöra det så att jag inte framstår som nån snackare om det inte blir av.
Skulle väl säga att det är 30% chans ATT jag åker just nu. Så chansen är inte så stor. Men väl värd att undersöka!

Ni kan ju säkert förstå att jag funderat en hel del på detta de senaste dagarna.

Ska jag åka? Ska jag åka utan Carro?? Hur ska jag fixa pengarna?

Jag måste kanske inse att detta är min chans att få göra en träningsresa av denhär kalibern? Jag är ju faktiskt 25 nu. Kommer jag in på min utbildning till hösten så känner jag att jag vill göra klart den i ett streck.
Tidsmässigt så ligger det kanon i planen! Hemma VM senare iår som jag inte kommer att få delta på iallafall.
Skulle jag åka så kommer jag hem i början av Mars, vilket gör att jag inte missar så mkt av säsongen ändå.

Det är svårt det här... Jag snackade med Emil för nån dag sen. Vi kom fram till att handlar om "mjuka värden".
Asså, kommer jag o Caroline klara det (förutsatt att hon inte åker med)? Kommer jag klara att vara utan alla mina polare i 6månader? osv.....
Det hade varit en helt annan femma om jag varit singel, då hade jag stuckit direkt. Men nu är jag inte det, o jag vill inte vara det heller......
Så därför funderar jag......

Har jag RÅD att missa den här chansen? Har jag det? Ska jag dra iväg på en träningsresa i 6månader så ska det ske i dethär skedet av min karriär, så att jag kan jobba vidare på det jag lär mej.
Det skulle vara (iallafall kännas) mer bortkastat att åka i slutet av karriären.

Jag är kluven. Tävlingsmänniskan i mej tycker att jag ska dra iväg. Han tror (tävlingsmänniskan) att detta kan vara en avgörande detalj i min karriär. Han tror att denna resa kan göra varaktiga förändringar i det game jag har. Han tror att detta kan göra mej till CHAMP! Plus att jag får ytterligare en historia att berätta när jag blir gammal :P

Den andra delen av mej, sambon Stefan. Han känner inte likadant. Han vet (Sambon Stefan) att det skulle vara hur tungt som helst att vara borta från Caroline...... Han har erfarenhet från brasilien, han vet hur det är..... Han funderar oxå på vad som skulle kunna hända... Kanske glider man ifrån varann under denhär tiden. Och det vill han inte!!!

Just nu är det som parlamentet i huvudet! Rött lag vill att jag ska åka o leds av den där roliga finnen o Betnér.
Blått lag vill ha mej hemma o leds av Micke Torving o Johan Rehborg....

Med andra ord..... Två jävligt grymma lag rent ut sagt!
Vem vinner....

Ingen aning!

I´ll keep you posted...

/Stefan


Mitt livs chans!? Kanske!

Sista dagarna har jag inte direkt jobbat ihjäl mej. Tyvärr har jag suttit så mkt framför datorn att jag fått så grymt jävla ont i huvudet. Så det har inte blivit nån träning på kvällarna. Igår kom jag hem o det dunkade så in i H!
Så jag somnade på soffan o vaknade lagom till sporten 22.02, som tur är så har vi (sportintresserade) män en inbyggd klocka som väcker oss om vi nu skulle somnat innan. Ungefär samma klocka som min sambo har när hon runt 22.01 går iväg från vardagsrummet för att det snart är sport på tv :P

Hursom helst så är det kanske slut på strejken snart. Det är förhandling under dagen o senare ikväll så får vi veta hur det kommer att gå. Förhoppningsvis så är det slut.

En sak som har varit väldigt bra med strejken är att jag har haft väldigt nära till jobbet. 3 minuter på cykeln! Kanon!
Så det har blivit lite mer sovmornar när jag inte har tränat på morgonen. Det har varit skönt.
Sen har jag byggt på min flexklocka lite, vilket kommer att behövas till Spanienresan i slutet av september.
MEN!
Det kan bli så att det inte blir nått spanien alls! Nått annat har dykt upp...... En chans som är lite för bra för att missa.... Men det är ett väldigt stort steg, så det måste disskuteras med Caroline innan vi kan bestämma nått om det. I vilket fall så ligger bollen hos oss, jag fick bekräftat idag att jag är antagen o välkommen dit.
Det pirrade till ordentligt när jag såg mailet imorse, och jag ringde sambon direkt. Svarade med en massa frågor om hur vi löser det o hur vi löser det. Som sagt så är det ett stort steg!
Jag ser det så här.
Alltid har jag velat gå mina egna vägar. Jag har sökt efter de bästa att jobba med t.ex. Wandus. O jag har (försökt) få ut det mesta av det! Jag har jobbat med egna träningar osv.... Nu är det dags att vika av från stigen igen, och försvinna en stund... För att dyka upp vassare och som en bättre fighter!
Asså jag är så uppspelt om detta så jag vet inte vad! Det skulle vara så grymt om det blir av!
Det enda som talar emot det är att det är med väldigt kort varsel! Mej spelar det inte så stor roll, men för Caroline är det svårare!

Jag tänker inte berätta vad det är för nått som är på G. Inte riktigt än. Det är ju inte säkert att det blir av riktigt än.
Men jag ville skriva av mej lite om den uppspelthet som jag känner! FAN VA COOLT!

Så håll utkik på bloggen de närmaste dagarna!

Förutom detta så ska jag ner till metropolen Nybro nästa vecka! Det är inte illa det!

/Stefan

På G!

Då har jag varit ledig i en vecka. Väldigt skönt med en veckas träningsuppehåll. Kände att kroppen hade lite vila att ta igen.

Men denna veckan har jag gått på det igen. Började i måndags och har nu kört på bra hela veckan. Tänkte att jag skulle ta det lite lugnt första veckan o inte hoppa in på 12-13pass. Utan jag mjukar lite, o som det ser ut nu så kommer jag att landa på ca 7-8pass.
För mej så känns det lite! Men för andra är det tydligt mycket. Vi satt o snackade här på jobbet om hur de tränar osv. Det är galet vad hemma van man blir efter ett tag. Man liksom vänjer sig vid att "folk" tränar runt 10-15 pass i veckan. Det är inte alls ovanligt att jag surar lite på en söndag när jag summerar veckan o ser att jag "bara" kommit upp i 10-11pass. Det ger verkligen perspektiv när man pratar med "vanliga" människor.
Så nu har jag boostat mej o andra hårdtränande nog :P

Denna veckan är det strejk på Lambohov, så jag är placerad på Valla. Funkar kanon, men det är lite segt.

Idag så är det träning med LHC j-18. Kommer att bli en del kroppsövningar men även en del kampmoment.
Efter det så ska jag till Brinkbacken o äta lite grillat :) Härligt!

/Stefan.....

Jag fattar inte hur hon går med på det......

Jaha. Fredag igen. Veckan har gått fort, väldigt fort. Och utan mobil så har det verkligen gått undan.
Hoppas att den dimper ner senare idag eller förhoppningsvis på måndag. Om inte annat så skulle jag nog kunna hämta upp den på Nacka dojo i helgen, för det verkar som att det blir en liten helgtripp till Sthlm :) Inget bestämt än, men det skulle vara nice, måste kolla så det funkar med LHC bara.

Igår så blev det 1 kg räkor, några kokta ägg med kaviar. Easy living kallar jag det :) Men jag måste nog säga att jag föredrar att svulla annat :P Så jävla pilligt att skala räkor. Men det är riktigt gott.

Tänkte att jag ska ta en morgonvikt imorgon o se vad den ligger på. 

Med start på måndag så kommer jag träna som vanligt igen, eller vanligt o vanligt. Jag går in i sommarträningen då.

Vad gäller fysträningen så ska jag nog förlänga fysbanan jag kört under våren. Istället för att köra mina 4minuter så ska jag luska ut en bana som man kör 6-8minuter, men som är lite mer inriktad på muskelarbete. Den kortare är ju mer inriktad på hjärtat..... Men jag måste förankra detta hos fysguden :P

Idag är ju sista arbetsdagen denna vecka. Och denna vecka skulle kunna vara den lugnaste veckan som jag någonsin arbetat. Idag har jag iofs haft lite patienter, men det har inte direkt varit fullt upp. Värsta med dethär jobbet är att när det inte händer nått så går tiden väldigt långsamt! Och det gör det idag.

Men snart är det halvtid = LUNCH.

Måste bara säga att jag saknar gänget lite. Grabbarna (och tjejerna) grus i landslaget. FAN att alla ska bo så långt bort.

/Stefan


Fy fan va gött med en svullovecka!

Jag säger då det. Ojojojoj! Det finns så mkt gott som man inte får äta under en tävlingssäsong.
Lösgodis, chips, ostbågar, pizza, läsk osv. Listan kan göras väldigt lång.
Nu vet iofs alla som känner mej och alla i landslaget att jag äter det iallafall.......

Hursom haver. Denna veckan så skiter jag i fullständigt vad jag äter.... Okej... Inte vad som.... Men känner jag för pizza så blir det pizza.... Och det blev det igår :)

När jag gick in i säsongen så bestämde jag att jag skulle ha en sånhär svullovecka efter EM. Och nu är jag alltså inne på dag 4. Söndag är sista dagen och det är mkt svullande som ska hinnas med! Så här är det inga lata dagar! Nejvars. Det är inte nån form av hetsätning direkt. Men jag måste säga att som diplomerad gottegris och licenserad conessuer (i ett annat ämne) så är det skönt att inte träna nått denna veckan, utan bara snaska o vila kroppen. Framför allt så känner jag hur motivationen kommer!

Satt igår och funderade lite på hur sommarträningen ska se ut. Håller på att dra upp lite riktlinjer för sommaren.
Har några nyckelsaker som jag vill jobba med, såsom judon och övergånger från serie 1 till 2.
Funderingarna just nu är att lägga lite mer fokus på just övergångarna ner i kastdelen, och lägga mindre fokus på övergångarna ner på marken. Då menar jag inte att jag helt lägger det åt sidan utan bara att jag kommer träna mer på 1 och 2.

Sen så behöver jag förbättra greppningen. Framför allt så greppar jag inte bra när jag tävlar. Svårt att träna på det, men jag måste våga greppa som jag brukar.
Vidare så vill jag fokusera på några kast under sommaren. Jag vill inte ha mer än 3-4 kast. Det blir för grötigt med mer. Har inte exakt bestämt vad jag ska lägga fokus på men det lutar åt en variant av tani otoshi samt tai otoshi. Sen så ligger lågmorote nära till hands då jag redan har en ganska bra. Min osotogari vill jag även förbättra ytterligare.

I slag o sparkdelen så vill jag arbeta mer med avståndet. Behöver hitta mitt avstånd bättre. Sen så behöver jag komma igång mer med fötterna, både fotarbetet överlag men även med kickarna.
Tajmingen går ju lite hand i hand med avståndet. Men det är nästa sak jag vill förbättra i slag o spark delen.


Så.... Sammanfattning för er som vill stilstudera mej lite.

Slag o spark:
Avstånd -> Tajming
Fotarbete
Kickar
Övergångar till judon

Judo:
Greppningen
3-4 kast -> Tani otoshi, tai otoshi, låg morote, osotogari.

Ser inte så mkt ut. Men det tar sitt lilla tag att köra igenom t.ex. ett judoteknikpass  Skulle tippa på att det landar runt 1timma eller så. Å andra sidan är de passen inte så jobbiga utan mer till för att verkligen nöta teknik. Sommaren passar bra för en teknikperiod.

Vad gäller den övriga träningen, kondition o styrka osv. Där har jag inte bestämt mej riktigt än. Behöver få lite mer kött på benen. Och så behöver jag snacka ihop mej med Johan o Srdjan om hur vi ska göra. Ska klämma in daggen på nått hörn oxå :) Men det lutar åt att vi lägger mkt på konditionen :) Nice!

Så nu blev det en blogg idag oxå! Mkt bloggande på sistonde.

Måste fixa lite bilder oxå, men jag har ju inte min mobil just nu. Sen så kastar jag nog in lite bilder...

/Stefan

Men det va la själva fan!!!!!!

Jaha.
Då var den vårsäsongen över.

Sammanfattningsvis så måste jag säga att det har varit en väldigt intensiv säsong. Många helger borta o många resdagar. Hårda träningsläger och hårda tävlingar. Botten-napp och kanon insatser. Bra beslut, dåliga beslut!

Tänkte att jag kör en liten genomgång av säsongen lägre ner här. Jag ska bara berätta lite om EM först.

Mitt EM började ju i torsdags när jag åkte upp till Sthlm för att kunna komma igång och basta tidigt på fredagen.
Allt funka kanon, mycket tack vara Robin! The turning thorso :) Han hämtade mej o hjälpte mej att komma igång med bastningen. 1 timma senare var det dags att åka iväg mot arlanda. Va helt slut i bollen. Så slut så att jag givetvis glömde min mobiltelefon. FAN! Men jag hoppas att världens snällaste Tulle har skickat den åt mej :)
Kom fram till Antwerpen efter lite flyg o lite tåg. Vägde in perfekt på 76.95! Kanon! Bra bantat måste jag säga!

Sen så fick jag min dräkt! Med en stor fin SWE lapp på ryggen! Coolt! Där satt den som Martin sa :)

Över till tävlingen!

Kände mej bra i kroppen. Hade en bra uppvärmning. Kom igång bra.
Första matchen mot Spanien. Garcia. Han gick match om bronset mot Johan Ingholt sist. Fick bra matchtips från Martin innan jag gick upp på mattan. Men jag kände mej jäkligt nervös. Kändes som att jag inte ville göra bort mej.....
Tajt match. Högt tempo. Han kastar mej 2 ggr. O jag får inte nått uträttat på marken. Har en riktigt fin kick i huvudet på han. Förlorar dock matchen med 9-11 efter en sen ippon från Garcia.


Kändes jävligt surt att inte kunna dra det längsta strået här.


Lång vila nu o väntan på återkval. Till slut så blev det Kazakstan som jag fick möta.


Fick inte igång hungern här. Kom inte igång alls kändes det som. Jag skulle inte säga att jag kände mej mätt. Men jag kände att lite av musten gick ur. Trots att jag inte alls presterar bra så vinner han bara med 2 poäng.


Problemet för mej är att jag inte har rutinen att vinna täta matcher. Jag behöver få upp tron på min egna kapacitet för att ta de här matcherna som står o väger.

Efter denna matchen så var jag ute ur turneringen.


Kort om de andra bara.


Ville: Gör en kanon turnering. Första matchen lite knackig, men efter det så körde han på grymt! Spöade skiten ur spanjoren i bronsmatchen. En cool sekvens är när spanjoren springer efter Ville o han flyttar sig som en tjurfäktare o spanjoren springer rakt ut i den "mixade zonen" hahahah roligt :)


Jessica: Krånglig första match som hon blir rånad på. Kämpar sig tillbaka o vinner till slut brons. Såg itne så mkt eftersom jag körde själv.


Johan: Här har vi en som vinner de täta matcherna. Vinner 2 o förlorar 2. Stabilt, men jag är säker på att han inte va nöjd.


Robin: Vilken kille! Bäst när det gäller. Semifinalen mot Ukraina va nog bästa matchen jag sett honom köra! Avslutningen va grym. Kickade ukrainaren i huvudet så det small i hela hallen. Sen blev det stopp i finalen mot Parisi. Men Robin är grym.


Jonas: Vann sin första match snyggt. Sedan 2 förluster. Men Big Daddy är med i gamet! Grymt bra flow när han kör sina grejor!


Linda: Äntligen så fick hon ta ett mästerskap. Spöa Annabelle med 9-1 i semi! I finalen så va det inte några större problem att ro hem det mot Kazakstan. Nu är det bara VM kvar! :)


Henke kom tyvärr aldrig till start då han blev sjuk. Ett starkt o modigt val att inte köra. Man har ändå bara en kropp! Och det är din egen! Bra Henke!


Sen så vill jag bara passa på att tacka grabbarna i mitt rum. Johan, Henke o Ville. Tack gubbar! Det va en jäkligt rolig helg!


Dåså.... Då kör vi en liten genomgång av säsongen då.


Nordic: Tung invägning, grymt ringrostig. Carros första tävling på plats..... Och sista ;)
Hamburg: Kasta europamästaren 05 på klockren ippon. Förlorade bronsmatchen med 1 poäng efter att fått en varning med 3 sekunder kvar! FAN
SM: Skön tävling. Åter till toppen. Grym semifinal. Slet sönder byxorna i finalen...... Kul att vara tillbaka :)
Paris: Astung bantning. Fick springa bort vikten då det inte fanns någon bastu.
Effektiv tid jag var ute o sprang = 2 timmar 20min!!!! Helvete! men det gick! Ungefär här börjar jag fatta att jag måste nog banta ner min normalvikt lite :P Åker upp i Eiffeltornet med Robin o pappa Hasse :) Roligt att få se lite mer än arenan. Förlorar första matchen o får inte återkvala pga domarmiss!
European Open Championships: Perfekt invägning!! Nervös som fan! SWE-lapp på ryggen! Härligt att få debutera.

Läger: 1 i Gävle, 3? (tror det va 2) i Nacka, sen har jag för mej att det va ett i Nybro. Men jag kanske blandar ihop det. Sen så kommer det till 3 läger i sommar. Landslagsläger + 2 andra sommarläger.


Matchstatistik: Känner på mej att denhär kanske inte är så ljus :p Men ok.
Totalt antal: 14 matcher
Vunna: 7
Förlorade: 7
Va ju inte någon jättebra statistik. Men bättring kommer.

Länder besökta: Lotta brukar ju ha med detta så jag tänkte att jag tar det oxå..... Även fast jag får skämmas mot henne ;)
-Tyskland
-Frankrike
-Belgien
-Brasilien
Va var det inte fler länder! Kändes som fler innan jag tog med denna punkten :(

Antal resdagar: Hmm detta ska bli intressant. Räknar från 080101 till dagens datum, 080514.
Totalt: 54dagar. Kanske någon dag mer. Men verkligen inte mer än 60dagar. Undrar hur jag står mej mot Lotta :P

Ippon: Kommer ju givetvis inte ihåg alla....Men några har ju satt sig.
Kastet på Sami Lousiff (EM guld 05) va grymt, kicken i huvudet på Garcia oxå!

Årets sänkning (än sålänge): Trodde jag sänkte en tysk i Hamburg. Men på videon är det tveksamt om han går ner för det eller för om han snubblar..... Hårfint :P
Annars så står jag själv för årets sänkning. Simon "slangen" Sköld sänkte mej med en spinkick i magen på ett landslagsläger i Nacka. Helvete va hård den va. Gissar att jag kommer få höra det ett tag ;)

Nu kommer jag inte på fler saker.....

Kanske slänger in lite eftersläntare i nästa blogg!

Sist men verkligen inte minst så vill jag bara säga GRATTIS till Lotta. Hon vann sin första europa tour tävling i helgen. O med 12 slags skillnad! Herregud! Kunde sträckat sista hålet.... Gissar dock på att man inte får sträcka i tävling :P

Ska fixa lite bilder senare oxå.

Haj haj..... val ..... som Henke hade sagt.

/Stefan






fortsättning samma dag...

Då var jag påväg!
Sitter på tåget till Sthlm nu. Faktum är att det är första gången som jag får igång internet på tåget. Det brukar alltid vara nått strul som gör att jag inte får det att funka.
Så därför är det extra gött nu att sitta o kolla runt på nätet o skriva lite blogg o så :)

Har varit en hektisk dag än sålänge. Allt gick lugnt o fint fram tills att Ville ringde o frågade om jag hade fått hans SMS. Det hade jag inte fått!
Då var det snabbt ner o hämta den dräkt som Ville skulle låna av Johan. Så ner till brandstationen. CHECK.
Sen var det direkt iväg till Brinkbacken o hämta nycklarna till lägenheten på gärdet. Och när det va fixat så fick jag småspringa till stationen. Hade tänkt att jag skulle köpa lite vatten o nån frukt att ha på tåget. Men jag våga inte.
Blir alltid så jäkla stressad när jag ser att tåget står inne på plattan.
Så nu sitter jag här utan nått att snaska på. Iofs är det lika bra. Borde fan kunna hålla mej nån dag!

Men efter European nu så kommer det bli en vecka med lugn o ro! Det ska bli skönt. Bara träna lite lätt o njuta!

Jag har redan en checklista för vad som ska inhandlas! ;)

Nu ska jag lyssna musik.... Njuta av att åka tåg. Faktiskt skönt. Och sen ska jag drömma om vad som kan hända i helgen!


/Stefan


Då var det snart dags :)

Jaha.....
Säsongen börjar närma sig sitt slut. Känns som att det var igår som jag satt hemma o funderade på hur det skulle bli med European cup. O nu är jag snart där.

Det ska bli skönt när invägningen är klar. Och när jag nästa dag kan få dra på mej min dräkt med SWE på ryggen!
Känns konstigt att få göra det! Men det känns verkligen sååååå bra. Att äntligen få debutera i SWE sammanhang ska bli roligt.
Vissa skulle säkert säga att jag redan gjort det. Att jag tävlat internationellt o så. Men det är inte samma sak.
Nu är det större tävlingar o nu är det på riktigt! Den som vinner den här tävlingen är Europa mästare! Coolt.

Min egen resa kommer att börja idag. Planen är att jag ska åka upp till Sthlm senare idag. Eftersom jag behöver basta på fredag morgon så får det bli så. Jag ska ringa till Mackan, Robin o Linda senare idag o se om jag kanske kan bo över natten där kanske.

Nu ska jag iväg ner på stan o växla pengar o fixa resorb o så :P Hehehe


/Stefan

Valborg o 1a Maj

I onsdags så var det ju valborg. Satt o funderade på när jag senast var iväg o kollade på någon eld. Kunde inte komma på det förrens Carro sa att jag jobbat de senaste 2 valborgsmässoaftonarna (!?). Och av bara farten så blev det en till i år! Men nästa år så kommer jag inte att arbeta på valborg.

Kort o gott skulle man kunna säga att jag jobbat 2 av 2 skitdagar denna vecka. Valborg (13-22) samt 2 maj (8-17).


Detta var ju tänkt att bli en liten tyngre vecka inför EC. Men nu har jag inte kunnat träna på alls som jag velat. Jag gör dock det bästa jag kan av det o tränar på bra fram tills måndag kväll. Tanken är att jag ska få ett bra judopass i kroppen då. Efter det så vilar jag fram tills torsdag, då åker jag upp till Sthlm.

Flyget till Antwerpen går kl 13.35 på fredagen. Men jag måste hinna basta innan jag åker.

Därför åker jag upp dagen innan o sover över. Då hinner jag basta en sväng innan det är dags att åka.


Lördagen är min tävlingsdag. Skönt! Då är det avklarat! Brukar ha svårt att tävla när jag fått gå o tänka på det i några dagar :P


Tror det kommer bli en bra tävling. Känslan börjar komma, och jag ser verkligen fram emot att få tävla för Sverige i fighting. Ända sedan jag la av med DUO så har jag velat göra detta. Nu kan jag snart bocka av ett delmål i fightingkarriären :) Debut - Check!


Igår hade jag ett skönt triggerpass med Srdjan. Efteråt käka vi pitetter :) Asså Srdjans mamma är så himla bra på att laga mat! mmmmmm


Vi sa också att vi ska göra en grabbkväll framöver. Återkommer om det senare!


Idag blir det slag o spark med Srdjan på kvällen. Sen så är det hem o vila.

Lördag blir det premiär till Skogvik! Och träning på kvällen med Srdjan, igen :)

Söndag blir det gym samt sportju-jutsu. Kommer rikta in mej på sparring samt judo delen där.

Måndag. JUDO!


Nu ska jag göra lite nytta!


/Stefan *staffordshire lover*


RSS 2.0