Året närmar sig sitt slut...

2010 går kanske inte till historien som ett "Stefan" år... Hände inte direkt mkt som va direkt spännande...
Alltså för min egen del, o då tänkter jag mest på det idrottsliga planet.

Om jag inte minns fel så är nog 2010 det första året som jag inte tävlat ALLS! O det känns! Jag saknar det, jag känner att lusten för att tävla är riktigt stor. Så jag ser fram emot ett 2011 där jag får möjligheten att gå ut på mattan och visa att jag fortfarande kan :)

En sak som verkligen inspirerat mej under året va Battle of Botnia. Det va en sån jäkla rush att se Johan gå in o prestera som han gjorde med den plattformen som fanns just då. Det tar jag verkligen med mej in i det nya året!

För nått år sen så va det helt otänkbart för mej att gå matcher i Shootfighting el MMA. Nu har den inställningen helt vänt! Jag känner att jag har vad som krävs för att i framtiden kunna gå Pro MMA matcher! Och jag ska försöka driva mej framåt mot en ev debut! Mitt mål är att gå PRO MMA :)

Men första fokusen nästa år är Sportju-jutsu SM. Det saknas nått där, o jag vill ha det!

/Stefan

Blev visst lite svaka där....

Blev lite urladdning efter Battle of Botnia, har inte orkat skriva i bloggen. MEN! Idag kom det tillbaka lite driv :P

Träningen har rullat på bra sista 2 veckorna. Känner att jag är tillbaka efter sjukdom.

Dock så har ett knä strulat lite, så i förrgår fick jag tappa ut 9ml vätska ur det. Klar i fin vätska, så det är inte några probs med korsband o menisker verkar det som. Troligtvis är det från all löpningen. Så jag taggar ner den under denna veckan! Behöver nya skor, mina jag har nu är stenhårda!

Sthlm i helgen. Lite shopping, lite hundmässa och en massa mat :) Låter riktigt kul!

Min favvo helg närmar sig oxå! Jag längtar! Efter julen är det inte mer än att skriva en årskrönika, iofs så kommer den inte att innehålla så speciellt mkt! Men jag brukar ju skriva det, så varför sluta....

Back to work nu...

/Stefan

Battle of Botnia

Så va det över.... Vilket äventyr! Matchen gick ju egentligen precis som vi ville. Kanske lite lättare än vi hade trott, men Johan gjorde allt väldigt bra.
Det va en ruskig rush att stå bakom scenen precis innan vi skulle in. Detta väckte verkligen lusten i mej att gå match!
Julen närmar sig och de flesta som känner mej vet att jag älskar julen! Ska bli roligt att träffa familjen och äta gott!
/Stefan

RSS 2.0