Tiden tickar på.....

Nu har det gått ca en vecka sen jag gjorde illa min lilla fossing.
Summankardemumman är att den fortfarande är ganska svullen på utsidan. Jag har inte alls lika ont som tidigare men svullnaden borde gått ner mer tycker iallafall jag.

Pratade med en läkare på jobbet här igår o han trodde att det kunde vara nån skada utöver en ordentlig stukning.....
Senare på dagen pratade jag med Lena (underbara, hjälpsamma) LENA! Kändes som lite lugnande besked från hennes håll. Jag ska ta lite bilder senare idag på foten som jag skickar till henne, kanske lite svårt att se på bara bilder men vad gör man.
Mitt förslag är att alla i landslagsgruppen måste ha tillgång till webkamera ;)

Vad gäller den "hemliga" resan så går det sakta framåt. Har skickat iväg lite brev till div ställen som kanske kan hjälpa mej med ekonomin. Som jag sagt tidigare så är fortfarande chansen större att jag INTE åker än ATT jag åker.
Det hänger mkt på hur jag lyckas lösa ekonomin. Sen måste jag ha ett långt samtal med min kära sambo :)

Känner dock mer o mer att jag inte vill missa denhär chansen! Det troliga är att om jag inte kommer iväg nu så gör jag aldrig det. Och tänker jag i dom banorna så är valet lätt! Då åker jag. Men som sagt. Jag har inte bestämt nått!
Jag pratar o bollar funderingar med familj o vänner! Snart vet vi vad det leder till.....Vill inte säga nått datum som jag måste lämnat besked inom men tiden tickar så att säga.

Efter jobbet idag så blir det 45min på cykeln för att senare åka hem o kolla på fotbollen :) Det enda som är dåligt med att det är så mkt fotboll är att det nästan alltid kommer snask på tal. Hittills har det gått bra, men Sverigematcherna är svåra att stå imot!

Vågen visade 81.2 igår morse. Bra, men ska vara mkt bättre efter sommaren.

Över and out!

/Stefan

Bättre!

Har varit hemma idag. Måste säga att jag har världens bästa jobbarkompis! Birgitta! Du är bäst.

Foten är mkt bättre idag. Givetvis så är rörligheten inte kanon o den har börjat bli lite blå på sidorna.
Men jag kan gå! O det är det viktigaste. Imorgon blir det att skaffa coachtejp o prova att tejpa upp foten så kanske jag kan träna lätt kampsport på söndag fm. Tänkte att jag skulle köra ett gympass innan jobbet på lördag.

Har äntligen hittat mitt favoritklipp alla kategorier. Har letat ett tag, men så glömde jag av det. O så sprang jag bara på det idag när jag kolla lite på youtube.

Det viktigaste är själva budskapet o inte bilderna i sig. Men kolla på klippet så ni får en känsla för vad han menar med orden.
Kör klippet igen o blunda. Föreställ er sportju-jutsu! Det är vad jag brukar göra!

http://www.youtube.com/watch?v=7AeYN96Aodw

/Stefan

Ingen skelettskada!

Efter några timmar så visade det sig att det inte var någon skelettskada. Så nu är det bara att belasta foten lite försiktigt o gradvis trappa upp det.

Skönt att det inte va mer än så!

Hoppas bara inte nått ledband är av eller så!

/Stefan

Jaha så va det dags igen.

Igår när jag var nere o tränade judo så hände det som verkligen inte skulle hända nu!

Var påväg att bli svept o fick min vänstra fot under mej själv. Jag va inte riktigt med när det hände, trodde liksom inte att det skulle hända.
Men pang så var vi där. Och första minuten så gör det ju så förbannat ont! Helvete!

Som tur va så fick jag ur mej att jag ville ha en linda på direkt! O den kom snabbt. Så förhoppningsvis stoppade det blödningen ordentligt.

Idag är inte foten speciellt svullen, men jag är riktigt öm över den övre knölen. Rörligheten är sådär. Kanske inte kan förvänta sig mer just nu iofs. Och så har jag riktigt svårt att gå!

Så jag va tvungen att ringa till jobbet o säga att jag måste till min vårdcentral o kolla upp problemet.

/Stefan

Tisdag morgon.....

Funderingarna fortsätter. Ska ner till Nybban senare idag. Jag o brandis Johan ska ner o hänga lite med Marcelo, Emil o Martin o Johan med familj osv :) Ska bli riktigt roligt! Kul att få träffa grabbarna igen!

Min morgon började med att jag vaknade 06.00 tog en proteinshake o på med löpstället. Sen sprang jag rakt ut i skogen och följde min slinga som jag uppskattar är ca 6-7km. Höll ett ganska lagom tempo.
Tanken är att jag ska bygga kapillärnät i musklerna. Samt öka min syreupptagningsförmåga.
Känns som att jag kommit igång ganska bra med löpningen. Kört ca 2ggr i veckan nu sista tiden. Dock så får jag vara försiktig med att springa för långt och för snabbt. Främst för att mina vader drar ihop sig som två hårstrån man eldar på och mitt sköra lilla blygdben. Men det verkar funka med den dosen jag kör just nu. Nästa pass kommer inte att bli förrens tidigast fredag!

I Torsdags så var jag med på Blodomloppet i Linköping. Slutade på 77e plats. Joggade runt på 22.21. Ganska bra med tanke på att jag inte stod på nått första 3 kilometerna. Sen ökade jag lite för att sista kilometern trycka på ännu mer.
Efter det var mina vader hårda som FAN! Trodde inte jag skulle kunna gå dagen efter, men det kunde jag :P

Nu ska jag byta om o jobba!

/Stefan

Zlatan....

Jag bryter av mitt funderande med lite Zlatan.

Sitter o kollar på "cirkus Zlatan" på TV3. Asså vilken saga han lever..... Ronaldo som idol som liten, nu bor han granne med honom!
Fatta vad han har gjort egentligen! Han har gått från Rosengård till Milano! Helt otroligt!

Givetvis så är han en talang utöver det vanliga. Men det verkar som om han har slitit jäkligt hårt för att komma dit han gjort idag.

Måste ändå säga att jag ser upp till honom. O detta trots att han är fotbollskille :P Han inspirerar mej att göra bättre ifrån mej!

Ju mer jag ser av denhär dokumentären, desto klarare blir det vilken otroligt svår vardag han har. Överallt så är det fotografer, han kan inte gå på stan osv osv......

Jag gillar att han stannar utanför klubben i milano och skriver lite autografer VARJE DAG! Han ger tillbaka till fansen! Han verkar ha insett vilken förebild han är. Det ansvaret han tar genom att han gör som han gör är grymt coolt!

Det är roligt att han verkar ha intresse för kampsport. Jag såg att han va o kolla när K1 scandinavia gick i globen.

Nu fortsätter det......

O så va det programet slut....

Får nog säga att det va tv höjdpunkten av veckan......

Där finns lite att fundera på..
http://www.youtube.com/watch?v=Ycz7GJKSOjs&feature=related

/Stefan

RSS 2.0