Snart snart

är det semester! Jag måste bara hålla ut nästa vecka oxå, sen blir det lite "fritid".

Målet fram till semestern är att träna på i ett bra tempo, 2pass varje dag med vila lördag/söndag denna veckan.

Hittills denna veckan har det gått väldigt bra. Kört 8pass med morgonlöpningen idag, sen blir det BJJ ikväll oxå.
Kommer landa på 10-11 pass mån-fre. Känns som att min kropp börjar vänja sig vid den typen av belastning.
Har börjat få in en dag när jag kör 3pass per dag, och det funkar bra so far.... Beroende på hur det blir till hösten med skola eller komvux så banar jag in en sån dag redan nu. För blir det komvux (allt lutar åt det) så kommer det finnas tid för att köra 3pass vissa dagar.

Semestern kommer bli lugn, jag har lovat min gamla kropp att den ska få vila MYCKET! Men då måste den kämpa på nästa vecka oxå!

Kommer nog bli landet för det mesta, och planen är att köra nån löprunda under veckan...

Imorgon kommer svaret från skolan, om man kommit in eller inte.... Tyvärr verkar det inte bli mer än komvux till hösten :(

/Stefan

Långt mellan gångerna.

Har varit lite dåligt bloggande. Varit mkt med skolan och nu jobbet. De har avlöst varann, allt för att jag ska va sysselsatt :P

Sommaren är igång, och träningen flyter på bra. Oftast så sjunker antalet på träningarna under sommaren, och vissa tendenser har synts men det är ändå bra med folk får jag nog säga.

Igår körde vi lite hårdare MMA-sparring. Riktigt roligt, ett gäng grabbar, lite tjocka handskar och hjälmar och sen va det bara att gå loss på varann :D

Löpning till jobbet imorse, kändes väldigt bra. Va lite morgontrött, men så fort man kommer ut så går det snabbt över. Ikväll blir det MMA igen, får se vad vi riktar in det på.

Ska försöka ta mej ner till JKPG några gånger under sommaren, har skjutit på det alldeles för länge. Ser fram emot att få komma ner och köra där!

Det va riktigt kul att träffa Paul o Rille som va uppe från JKPG häromveckan!

/Stefan

RSS 2.0