Tuuuusen nålar

Förra veckan var jag i Uppsala och fick lite behandling för min ljumske. Mårten (naprapat) hittade en orsak som han tror kan vara "the shit".
Det slutade med att jag fick 3st 7.5cm långa nålar inkörda i muskelfästet.... 6min med ordentlig smärta!

Fy fan va ont det gjorde!

Men.... Det känns bättre!

Nu är det dock träningsförbud fram tills jag ska dit igen. Troligtvis torsdag.

Så det blir disco och överkropp denna vecka :P

/Stefan

Träningen rullar på!

Nu under veckan så känns det verkligen som att träningen lossnat ordentligt. Kan köra på ordentligt även om jag inte riktigt är upp i den träningsmängd som jag vill ligga på än.

Just nu så snittar jag 8-9pass i veckan och har gjort det under de senaste 2-3veckorna. Innan dess så läg jag runt 6-8pass/vecka.

Löpningen går bättre o bättre. Körde en lite längre slinga i tisdags istället för att köra SJJ (hade inte kunnat hinna ut i bra tid eftersom jag hade LHCs J18 fram tills 20.00), sprang ca 45min ~ 8km. Benen kändes bra efter, men det är dags att köpa nya skor. Känns att de är utslitna!

Nu kör jag på torsdag/fredag o sen efter det så vilar jag lördag/söndag. Mkt stående brottning o BJJ denna veckan sätter sina spår i bålen :P + att jag kört 3rena bålpass denna veckan. Coren börjar bli helt ok nu :)

Snart (om ca 1-2veckor) så ska jag under överseende av Matte, köra tacfit för att se hur det funkar ihop med kampsporten. Då kommer jag att dra ner på styrketräningen och endast köra "5:an" och bålövningar.
Löpningen kommer gå in i ett VO2Max stadie. För då har jag kört ca 3-4veckor med "komigång löpning".
Trodde att kondisen skulle vara riktigt dålig efter all skadetid och rehab under våren. Men den har hittat tillbaka snabbt och som det känns nu så kommer jag va i ruskigt bra form inför hösten.......... :P

/Stefan

Helgen går alldeles för fort!

Jobbade fredagskvällen på sjukan och det gjorde ju att hela den kvällen försvann. Men utöver det så gick helgen väldigt fort.

På lördagen så körde jag ett pass med Tor Troeng på KC. Han o några grabbar från Ume hade kommit ner för att visa lite trix o sparras. Riktigt roligt och ett väldigt trevligt gäng!

Nu drar en ny vecka igång och det är mkt som ska fixas! Bland annat så har jag hand om LHCs J18 idag o på fredag är det dags för J20laget. Sen blir det ju att hålla pass på Campushallen under torsdagen eller fredagen, inte riktigt bestämt!

Utöver det så är det min egen träning.

Ser fram mot helgen, tror det blir landet redan på fredagskvällen! Blir till att ta med löparskorna o bränna av en ordentlig runda!

/Stefan

Tåget rullar!

Snart mot Uppsala! Ska dit på lite behandlingar för att se om min ljumske vill bli bättre.

Måste nog passa på att säga att jag trots allt kan träna på ganska mkt just nu. Idag t.ex. så sprang jag en kortis (6km på moderata 35min) vid 08. Sen hem o vila. Tränade igen vid 11 (styrka) med fokus på bålen.

Nu är jag på jobbet. Ska köra tills 22 idag. Imorgon så blir det ett pass på KC med Tor Troeng & crew (som Anders kallar dem). Sen blir det landet o vila!

Just nu så ligger jag väl på runt 7-8pass per vecka,  o jag håller på att trappa upp löpningen och konditionsbiten lite. Sen har jag lagt till SJJ nu sista veckan och kommer fortsätta göra så.

Det rullar på med andra ord! Känns bra :)

/Stefan

Sjukstugan.....

Har varit mkt sjuk sista tiden. Tror det har att göra med att jag försöker dra igång träningen ordentligt och att jag har svårt att hitta en balans mellan vila, träning o mat.....

Får skärpa till mej lite!

Idag ska jag äntligen ta tag i att skicka lite bilder till Blogg Sandra :) Måste bli av nu :)

Wilma sover i solen, o jag är allmänt trött. Ikväll ska jag hjälpa J18 LHC att träna lite. Ska bli kul att komma igång med dom igen :)

/Stefan

Trött i kroppen....

Igår blev det en vanlig härlig måndag.

Löpning 07.00 - 5km ganska lugnt, 22min.

MMA 18.30-20.00  - SW sparring med nedtagningar + 2st 10min boxning.
BJJ 20.30-21.30 - Mest sparring, körde väl ca 5-6st 5min ronder o nån 3min.

Efter en skön träningsdag så är man jäkligt trött i kroppen. Och standard efter att vi kört de två kvällspassen på varann är att bilen kör sig själv in på Mcdonalds i Ryd. Cheeseburgare o milkshake.....
Sen är det bara hem o sova!

I morse var tanken att jag skulle kört styrka innan jobbet, men det körde ihop sig lite med hundvakt så jag fick skippa det. Får bli efter jobbet istället.

Känns skönt att ha kommit igång med träningen igen, även om ljumsken fortfarande trillskas så går det bra på träningarna. Känner ju givetvis att jag inte kan gå på 100 hela tiden o framför allt i vissa lägen.
Men det är roligt träna o se hur kroppen sakta men säkert kommer tillbaka till gammal god form :D

/S

RSS 2.0