Då har resan börjat igen.

Tävling i Gävle = Check.

Hade egentligen inte några förväntningar inför tävlingen. Givetvis så ville jag göra bra ifrån mej, men jag kände inte att jag behövde gå in och va dominerande. Även om det hade varit roligt iofs :P

Resultatet blev ganska bra iallafall. Vann 3 förlorade 3. Inget kanon facit, men med tanke på hur mkt SJJ jag tränat sista tiden så funkade det över förväntan. Serie 2 o 3 funkade klart bäst, o det fanns mer att hämta känner jag. Serie 1 var väl egentligen där jag förlorade de matcherna jag torska. Avståndet var inte riktigt där jag skulle vilja ha det. Samtidigt som jag var lite för avvaktande. Då rinner det snabbt iväg åt fel håll.


Men det känns väldigt bra inför nästakommande tävlingar, formen är redan nu väldigt bra. Med en månad till i ryggen så ska jag nog kunna "hämnas" nån av förlusterna........

/Stefan

Snart är det tid :)

Tid för tävling!

Kul! Det va alldeles för länge sedan. Sista tiden har ju varit fylld av skador och andra saker som varit tvungna att tas hänsyn till. O än är jag inte ur vassen, mitt knä är ju lite spökigt... men men

Ska bli roligt att åka iväg med gänget igen, och framför allt ska det bli roligt o se hur det går med vikten (not).

I början av veckan har jag tränat på ordentligt. Ikväll blir sista träningen, MMA. Sen är det vila imorgon, och fredag då är det bastu+resa.

/Stefan

Då laddar vi bössan igen...

Det blev ju inte nån tävling för mej i Gbg. Men nu verkar det som att jag kommer kunna vara med o köra på i Gävle istället. Ska bli roligt att åka med o tävla där faktiskt.
Känns faktiskt skönt att åka iväg för att tävla utan att ha några direkta förväntningar på mej. Eller rättare sagt, jag har inga förväntningar på mej själv ;)
Träningen flyter på ganska bra måste jag säga, förra veckan blev dock lite tunn träningsmässigt då det var en del saker som var tvungna att fixas. Denna veckan har dock börjat bra!
Ev så kanske det blir en liten tripp till Gbg i det närmaste, skulle va jäkligt roligt!
/Stefan

Läsa gör mej trött i ögat....

Jag förstår inte.... Så fort jag öppnar en bok så börjar jag gäspa o känner hur jag blir tröttare och tröttare!
Inte bra, framför allt inte nu när jag har en hel del att läsa. Tur för mej så har jag börjat i god tid. För en gångs skull ;)
Annars så tuggar plugget på bra, jag börjar komma in i lunken. Förhoppningsvis så kan jag kombinera det med lite mera jobb, men pressen av att få MVG i allt gör att det är svårt att jobba speciellt mkt.
Träningen går oxå väldigt bra, denna veckan kommer troligtvis bli aningens lättare. Har kört hårt nu i 2 veckor och behöver få in en kvalitativ vilodag, och så jobbar jag på torsdagskvällen. Att jobba sent innebär att det blir i princip ingen träning den dagen. Ska se om jag kanske kan klämma in nått direkt efter skolan.
Ikväll velar jag mellan att vila eller att köra boxning o sen SJJ. Onsdag o torsdag blir det inga morgonträningar för att jag har tidiga lektioner och möten de dagarna. Så det blir ju ett litet avbräck...... Hmm får se hur det löser sig...
Nu ska jag läsa lite till, sen blir det en promenad och avslutar med en lektion senare.
/Stefan

RSS 2.0