LYCKA TILL!

Sara Svensson aka Sveriges bästa Sara åker ner o ska försvara Sveriges färger på European Open Championships i Belgien!

Hoppas verkligen att det kommer gå bra för dej vännen! Ingen skulle bli gladare än jag om du gjorde en riktig pangtävling!

Och oavsett hur det går! Vinst eller förlust! Så är du fortfarande Sveriges (kanske världens) bästa Sara!

/Stefan

Wow! Tiden går fort!

Verkligen!

Mkt har hänt sista veckan.... En del rätt konstiga saker... Mer om det vid senare tillfälle!

Brorsan fyllde år i helgen! Grattis! Nya lyan blir verkligen grym.


Träningen är i full gång, tyvärr så blev Nybro tävlingen inställd av div orsaker(.........) Och det betyder att jag troligtvis inte kommer att tävla i SJJ förrens i December. Då kommer nämligen DM gå i Växjö, det kan ju va en lagom tävling att debuta i efter uppehållet.

Lite surt att det inte blev nån tävling i Nybban, jag hade planerat för det o såg fram emot att gå in i tävlandet igen. Men som sagt, det finns andra tävlingar och målet är ju satt till andra tävlingar!

Har haft ont i foten ett tag, verkar som att jag fått en marchfraktur i den. Inte mkt att göra åt enl min läkare, får kila runt på träskor (stel sula) och ta det lungt med löpningen ett tag. 

Högskoleprovet gjordes i helgen som var oxå, tyvärr gick det inte så bra som jag hade hoppats. Sannolikheten att jag kommer in på SMO i vår är ganska små. Men de finns fortfarande, så jag kommer göra ett rullbandstest för att få en komplett anmälan!

Nu är det snart dags att gå hemåt, troligtvis så svänger jag förbi gymmet (mest för samvetet) o kör lite bål. 
Ingen SJJ idag, orkar inte mer att sparras efter att jag fått in ca 1h20min sparring igår på 3 timmar träning. Kroppen tog lite stryk där.....

Förövrigt så hände det saker som normalt inte händer på träningen, körde med Edouardo som varit på KC i en månad..... O jag måste väl säga att det inte är varje dag som jag klappar 15 gånger på 5min...... :P

Sjuuuuukt bra kille!

/Stefan 

Back in affärer :)

Förra veckan gick lite långsamt pga sjukdom. Nu känns det mkt bättre och veckan började bra med ett ordentligt muskeluthållighetspass på förmiddagen.

Förra veckans träning summeras i 8 pass. Varierande träningar och mest kampsport. Skönt.

Denna veckan jobbar jour några kvällar o det blir inte rikigt bra då. Men det löser sig med att jag får köra mer fys på förmiddagarna!

Måste slänga i en växel på högskoleplugget oxå! Inte långt kvar nu! Behöver få till en perfekt testdag utan spyor o hjärnsläpp!

/Stefan

Verkar som att förkylningen släpper :)

O fy fan va det har varit segt sista 8-9 dagarna. Bara ett pass under den tiden, o efter det så blev det sämre i halsen direkt. Direkt när jag kommer ur rutinerna så känner jag stressen av att jag vill träna, det måste vara endorfinberoendet som slår till :P

Hur som helst så känns det ganska bra idag. Mornarna är ju alltid värst och då kan det vara svårt att känna efter på ett bra sätt. Men idag kändes det helt ok. Tyvärr så är jag inte riktigt lika morgonpigg som innan sjukdomen, men det svänger snabbt tillbaka! Nu ska det till att skötas med sömn o mat så att jag slipper vara sjuk närmsta tiden igen!

Imorse va det tänkt att jag skulle träna, men jag försov mej...... Inte ok Stefan, men du får ett fripass för att det va första dagen tillbaka på banan.

Kom till jobbet tidigt o såg att jag började 09.00 idag, vilket innebar att jag hade hunnit :P Känns genast surt...

German Open i helgen. Och Virre visa vart skåpet skulle stå! GULD! Härligt! Det inspirerar!

Verkar som att alla platser till VM är spikade nu, o det är en Johansson med i -77.... Men inte Stefan..

Tyvärr kom inte Sara S med i -62, men du vet såväl som jag att utan motgångar skulle inte segern smaka så gott!
Det är bara att bryta ihop o komma igen som Per Elofsson sa! Ju-jutsu är det vi är bra på, det är där vi ska vinna våra mästerskapsmedaljer du o jag! Så det är bara att gilla läget, ta nån vecka off nu och börja grundträningen för SM 2011!

http://www.youtube.com/watch?v=V1tXhJniSEc

Nu kör vi vännen!


RSS 2.0