Sommartid!

Att det ska betyda så mkt med en mindre timmas sömn! Tydligen! Kände mej ganska trött imorse när jag gick upp.

Hursom helst så har helgen varit riktigt bra. Innehållet är bla ett seminarie i sthlm o skön bilresa med Sara. God mat och och en ljumske......

Seminariet var i Nacka dojo. Självaste Eddie Bravo var på besök i Sverige. Kändes helt overkligt när han gled in genom dörren. Det va inte så att jag blev "starstruck" (som jag blev när jag träffade Nougeira i Rio för ett par år sen) men ändå.
Man känner ju liksom igen hans röst (typisk amerikansk)....
Innan seminariet så var jag lite orolig över att det skulle bli mkt snack. Onödigt sådant. O vad är det första som händer...
Jo.. Han tar 20min åt att snacka..... MEN! Det va bara BRA saker! Allt han sa va intressant!

Jag som inte rullar rubber guard så mkt måste ju vara noga med alla detaljer från början! Så jag bara försökte suga i mej ALLT!

4 timmar senare så var huvudet fullt av detaljer som måste slipas o slipas.... Mkt saker passar inte alls in i det gamet jag har nu, men varför inte utveckla det? Så får det bli!

Med på resan till Sthlm så var Sara. Som vanligt så va det riktigt skönt att få bara vara med Sara (rim). Resan upp va kanske inte superkanon rolig (3,5timmar pga snö!). Men det blev mkt sagt och jag uppskattar verkligen Sara som vän!
Just nu är hon ovärderlig!

Söndagen var jag tvungen att ta det banan.... Eller apelsin för er som gillar det bättre. Vad jag vill få fram är att jag vilade!
Ljumsken känns sådär om jag ska vara ärlig! Hade ett kort snack med Martin på lördagen om SM o så.......

Tänk om man kunde få visa hur ont man har!? Så andra skulle kunna få känna på det! Tror folk skulle få en annan blid av min situation då.

Imorse hade jag tänkt träna innan jobbet. Men ändrade mej snabbt när Lexus sparkade på mej under natten o jag inte kunde sova.... Så nu blir det gym efter jobbet, hem en kortis o käka för att dra till Ryd o köra BJJ. Inte optimalt på nått sätt men jag vill träna!

Tack Tulle för att vi körde under seminariet! Värdefullt!

/Stefan

Den här veckan....

Den började inte direkt kanon! Jag kände att kroppen var lite sliten så jag bestämde mej för att vila måndag, tisdag.
Så idag känns det lite bättre. Började med kettlebellsträning förra veckan o jag känner av det lite i ryggen fortfarande.
med största sannolikhet så är det bara ovana. Men man blir ju lite rädd eftersom det är en del i ens närhet som har haft/har diskbråck osv...... Tror jag är hypokondriker!

Men idag så är det "på´t" igen. Ska förbi gymmet påvägen hem. Blir att köra kettlebellspasset idag igen. Tänkte jag skulle känna hur det känns i ryggen imorgon. Men det känns liksom bara som att jag är lite öm, som en udda träningsvärk...

Tanken denna veckan är ju att ta det lite banan... Eller mer banan än tidigare.... Min otroligt sargade 26åriga såkallade kropp behöver lite återhämtning.....  ;)


Förövrigt så blir det HIFI-klubben ikväll. Extraöppet för medlemmar o jag tänkte se om jag kan stilla tekniktarmen lite.... 

/Stefan 


Cykelmysteriet....

Innan jag drog iväg till Kanada i September så hade jag några småsaker som va tvunget att fixa. Så jag va tvungen att hoppa på cykeln o dra ner på stan.

Väl där så fick jag senare skjuts av mamma hem till lägenheten för att jag inte fick med mej alla saker jag skaffade.
Hur som helst så glömde jag vart jag ställde cykeln.

Så när jag nu kom hem från Montreal så var jag 100% säker på att jag hade ställt cykeln nere vid Cloetta Center.
Där fanns den inte! Någon jävel hade stulit min cykel! Jävla idioter!!!! Fan!

Sög verkligen att cykeln försvann. Men när jag kom hem så fixades det snabbt en ny cykel. Problemet var dock att växlarna inte riktigt hängde med, vilket var otroligt störande. Det i sin tur gjorde ju att jag inte ville använda den allt för mkt.

Men.....

Häromdagen så gick jag o Carro ner till trädgårdstorget för att lämna av Lexus hos Loviza. Jag lovar att sedan jag kom hem i december så har jag säkert gått denhär vägen mer än 100 gånger!!! 100gånger!
Men denna gången såg jag nått bekant! En ljusblå cresent..... MIN CYKEL! Nån jävel hade flyttat den! AHA! Nu jävlar tar jag tillbaka min cykel....

O då kom jag på det..... Jag va på Afrodite o käkade middag med mamma o pappa kvällen innan jag åkte till Montreal!
Hahahhaha! Det va där jag hade ställt den! Men i min lilla hjärna hade jag fått för mig att det va Cloetta Center jag ställt den! Kändes lite pinsamt att jag gått förbi den säkert 100 gånger... O först nu såg jag den!!!

Nu har jag hittat den iallafall...... Bättre sent än aldrig...

Ont i ljumsken idag.... Så det blev hel vila idag.


Till helgen så blir det till att försöka samla ihop sig en aning! Ska bli skönt att få snacka lite med den andra medlemen i TEAM "Per aspera ad astra"!


/Stefan


Sara....

Du har så rätt Sara!

/Stefan

Ultraljud...

Det gjorde jag igår. Tyvärr så tror jag inte att det gav nått.... ALLS...

Och ska jag vara en riktig pessimist så betyder det att jag nu måste vänta fram till den 1/4, då jag ska träffa läkaren igen, för att få en remiss till en ny undersökning. Med andra ord så blir det mer o mer väntetid imellan undersökningarna, vilket är sämsta möjliga senario!

Igår när jag va klar med undersökningen så hade jag en känsla av uppgivenhet o bitterhet! Inte roligt alls....

Kände att jag hade velat berätta ett o annat för min läkare som hade ordinerat undersökningen. Framför allt när jag speciellt frågade om vi inte skulle göra en magnetkamera undersökning istället! 

Ska bli väldigt intressant att höra vad han säger när jag kommer till honom 1/4. 

Känns på nått sätt som en litet vägskäl i mitt idrottande!

/Stefan 

Fika....

Va ledig i fredags. Perfekt! Synd då bara att jag hade glömt byta bort mitt "fredagsfika" på jobbet! Så det va bara att snällt gå upp o pallra sig ut till jobbet. Vet själv hur arg jag själv skulle blivit om någon annan glömt det.

Efter det så satte jag igång med tidsfördriven :) Byrån är ju helt klar o nu börjar även min hylla bli klar! Det har tagit ca 2 år pga resor o tävlingar osv.... Men nu är den fan snart klar!!! Bara lackning kvar!

Uppe tidigt idag. Ska dra iväg till Sthlm idag. Skönt att få åka iväg lite, blir ju inte så mkt nu när jag inte tävlar.

Funderar på att hänga med upp till Nordic Cup. Men vi får se..... Eddie Bravo är ju där då. Seminarie på nackadojo.

Nä nu måste jag ta mina saker o börja dra mej!

Hoppas allt är bra vännen.....

/Stefan

Tidsfördriv...

Sista tiden så har jag försökt hitta några roliga tidfördriv. Detta eftersom jag inte kan träna som jag vill och för att det är så jävla tråkigt att inte ha nått ordentligt att göra!

Så än sålänge har jag renoverat en byrå + målat den, bygger en DVD-hylla i valnöt samt en annan liten grej till stereomöbeln. Brukar ju bli så att jag går lite "all in" när jag får en idé.

Byrån har flyttat in i vardagsrummet o det blev riktigt bra faktiskt. Ska fixa nån bild på det.

Igår så var jag på en liten genomgång av några kettlebell övningar. Riktigt roligt. Kommer smyga igång med det till nästa vecka. Känns som att det funkar att köra det lite grann om jag är försiktig.

Vad gäller undersökningar hit o dit så har jag fått 27 APRIL!!!! som ett datum! Hur fan ska jag kunna vänta så länge!
Ja ni jag vet inte vad jag ska säga......

Känns väldigt surt iallafall.

/Stefan

Stålmannen...

Han har röntgen syn! O det skulle ju kunna användas i medicinskt syfte. T.ex. att undersöka mej.

Tyvärr så är Mr Jorup det närmaste Stålmannen jag kommer. O röntgensynen behärskas inte tyvärr...... Rökridåer däremot är ett av hans signum.

Har ringt till röntgen 5! gånger och även skickat ett brev. Tyvärr så har jag inte träffat på "rätt" sköterska som har tillräckliget med Florens Nightingale i sig...... När jag gör det så kommer det säkert att lösa sig väldigt snabbt.

Tills dess så kommer fortsätta ringa o söka efter min alldeles egen Florens.

/Stefan

P.s Paul! När det står skyddat nummer så är det inte STD-mottagningen som ringer, så du behöver inte oroa dej! Det är jag som ringer från jobbet. Så du kan lugnt svara ;) d.s

Rondeller......

jag säger då bara det.... Rondeller! Här i Linköping så har vi stora fina rondeller som är SKYLTADE!
I och för sig så skulle det inte behövas då de flesta är så stora att de är svåra att missa!

Så är inte fallet i Vetlanda! Där skiter man i att skylta ut rondeller.... Sen så lägger man lite kullersten snyggt i en cirkel o hoppas att folk vänligt ska åka RUNT den fina kreationen!

Det gjorde inte jag......

Sara o undertecknad kom åkande i gladanhåg genom Vetlanda. Ser en vit volvo komma möttande o i nästa sekund så ser jag att det är en rondelljävel framför mej! Tänker snabbt på va fan jag ska göra o tar beslutet att jag inte hinner bromsa..... Så jag kör rakt över den.... Lyckligtvis så omkom inga rondellhundar... Denna gång!

Vetlanda! Om du läser min blogg! Sätt FÖR HELVETE UPP SKYLTAR KRING ERA RONDELLER! Bondjävlar.......

Lördagen spenderades i Nybro. Resesällskapet var min ständiga följeslagare Sara "the shoulder" Svensson.
Mkt snack påvägen ner o det va väldigt välbehövligt! Tack vännen!!!!
Utöver att vi denna gång va i samma bil så satt vi även i samma båt (!). Men det har visat sig att den varken sjunker eller är utan åror! Så det så! Ingen ska ta det som är vårt! Men ni kan få det på låns en liten liten liten stund! O passa då på att njuta! O hör sen!

Iallafall....

Kul att få träffa alla igen. Va ju väldigt länge sen sist. Ville visade oanade talanger i Rockband. Han visade även prov på att han skulle kunna vara med i Talangjakten på TV4. Hans tolkande av bilalarmet va ungefär lika bra som killen i IDOL som sjöng "Fittan tittar fram".... Applåderna ville aldrig tystna.....

Snart dags för Nordic.... O sen SM... Känns surt att inte kunna vara med på lika villkor....

/Stefan


RSS 2.0