Snart är det juuuuul

När som helst nu så kommer jag börja köra ett avsnitt av Sunes jul! Det kan vara den bästa julkalendern nånsin! Givetvis med höjdpunkten "pulkapappa". Fruktansvärt roligt!

Kommer ihåg när jag o Muffa va i Kanada o tränade. När det närmade sig jul så såg vi varje morgon ett avsnitt av sunes jul när vi käkade frukost innan träningen! Efter det så va man laddad att åka ner o köra :)

Imorse så brakade jag loss med lite 3minuters intervaller följt av lite muskleuthållighet. Just nu så kliver jag in på 60reps veckorna. Dvs jäkligt många reps på varje övning = jobbigt!

Tanken var ju att jag skulle kört DM i sportju-jutsu den 4/12 i Växjö. Men nu har det ju varit annat på G en tid.

Nu på torsdag så åker jag, Maria o Johan upp till Umeå. Johan kommer gå sin proffsdebut i MMA på lördag mot en polack. Förberedelserna har varit ok, men aningens korta. Men det ska bli jäkligt kul att vara med på detta!
Men på grund av detta så blir det inget DM, tyvärr va det inget svårt val om jag ska va ärlig.......

/Stefan

Jycken är lös!

Skön helg till ända!

Besök av Jycken på KC. Blev några bra ronders sparring o mkt tips från hans del för den tävlande som komma skall :)

Tror vi va tvungna att svabba av hela mattan efter passet, för det va blod ÖVERALLT! Shit....
Men... Train hard fight easy!

Ser så sjuukt fram emot näst nästa helg. Det ska bli fruktansvärt roligt!

/Stefan


Andan i halsen....

Puh... klara mej denna gången oxå :) Inget fel på hjärtat utan de kunde inte hitta nått som var fel. Så nu är det bara att gå tillbaka till träningen. Ska bli väldigt skönt!

Sista veckorna har jag bara ätit godis o gått promenader med hunden.... Så när jag klev ner på träningen igår så va jag jäkligt sugen på att slugga loss lite.

Flåset känner jag att jag tappat en aning på, men jag skulle tippa att jag är tillbaka där jag slutade om ca 2-3veckor. Sen tar det ju tid att vänja sig vid högt tempo igen, det är nog där den stora delen ligger.

Snart är det officiellt vad som händer i december, ska bli riktigt roligt. :)

Hade gött!

/Stefan

Wow! Tiden flyger....

Inte så mkt har hänt på träningsfronten, har dock fått lite lugnande besked ang det konstiga EKGt som togs förra veckan. Verkar som att det inte är nått farligt, utan jag kan börja träna så smått igen.

Tanken är att jag ska trappa upp det under veckan och om det känns bra så rullar jag in på gamla vanor o tuffar på som jag gjorde innan jag blev sjuk. Förhoppningsvis så kan jag hålla mej frisk under resterande delen av hösten/vintern nu!

2 veckor har jag varit hemma. Känns surt. Känner mej fet :P Mkt go mat o godis har det blivit....

Tanken är ju att vara med på DM den 4/12 i växjö. Så har egentligen planerna legat hela hösten/sommaren, nu har det dock dykt upp lite lite liiiiiiiiiiiiiite roligare saker :) Så om inte nått går galet så blir det inte nått DM.
Får nog inte säga vad det är än, men det kommer!

Ska bli så jäkla skönt att börja träna idag igen! Har verkligen saknat det!

Senare idag ska jag oxå ta o sätta mej och beställa lite grejor från mmawearhouse.com! En hel del sköna grejor har dom, och dollar´n ligger ju väldigt lågt nu :)

/Stefan


Det drar ut på tiden...

Har ju gått hemma i en vecka nu. Känns ju (som vanligt) som att allt man tränat o flåsat innan sjukdomen är puts veck...... Så är det ju inte i verkligheten, men känslan är så just nu..... Även om vissa forskare påstår att viss kondition har samma hållbarhet som mjölk....

Hur som helst så är det ingen idé att hänga läpp, eller hockeyröv för det.... Hade tänkt smyga lite bjj idag, men jag måste nog hoppa över det! Känner mej fruktansvärt hängig idag.

Igår så gjorde jag rullbandstestet till SMO-utbildningen. (kan ju vara därför jag är hängig) Så nu är allt klart för intaget dit. Nu ska jag bara komma in oxå, men med största sannolikhet så kommer jag inte att göra det denna termin. För dåligt poäng på högskoleprovet är haken.

Denna veckan har tyvärr varit alldeles för dålig rent kostmässigt, o den kommer fortsätta så :P Orkar inte styra upp saker nu när jag är sjuk.... Nått roligt måste man ju få ha :D

Hade ett härligt samtal med Sara häromdagen, känns skönt att vi är på samma plan i SJJn! Ska bli väldigt roligt att komma ut o få tävla ihop igen snart! Det ser jag verkligen fram emot!

/Stefan

I vanliga fall

så tänker man inte på hur bra man har det..... hur mkt man kan träna.
Men när man blir sjuk så blir det snabbt klart att det är ganska nice att vara frisk!
Nu går jag in på 5e dagen med sjukdom. Var sjuk för 2 veckor sedan, så troligtvis fick jag för snabbt o hårt på träningen.
Känner mej aningens bättre idag, hoppas på att få känna mej hyffsad imorgon! Kanske kanske kan jag rulla lite på torsdag..
/Stefan

RSS 2.0