Vad har hänt iår då? Jo....

Med lite (eller egentligen ganska mycket) inspiration av Sara, så tänkte jag att det vore en bra idé att knyta ihop 2007 med en lite genomgång av händelserna. Tyvärr har jag inte skrivit upp allt i en kalender som Sara gjort, men jag ska försöka komma ihåg allt.
Året har ju inte innehållt så mkt tävling som jag hade tänkt att det skulle göra, men de tävlingar som genomförts har gått bra. Utöver idrotten så har flera olika saker hänt! :) Read more to find out :)

Så. Då kör vi igång.

Januari
Året inleddes med jordens största bakfylla! För en gångs skull.
Efter det så började året med en Brasilien resa, som vanligt. Denna gång va det 7 veckor av träning som gällde.
Mkt träning blev det. Svanen, Martina, Johan Ingholt fick alla blått bälte!

Vi hyrde lägenhet av Rios knäppaste dam!
Vi såg bland annat brasilianska ADCC kvalet o jag träffade Minotauro :D
image59
Jag va starstruck efteråt! Men verkligen världens trevligaste kille! Hoppas han spöar Tim Silvia när dom möts!

Februari
Fortfarande på plats i Rio.
Vi ser programledaren för Parlamentet på en restaurang under carnevalen. Bögryktena florerar!
Kommer hem från Rio runt den 21-22feb tror jag. Möts mkt trevligt av familjen på Arlanda!
Tanken att jag ska kunna tävla försäsongen går inte i lås, då det visar sig att jag fortfarande har problem med smärtor i blygdbenet. Skadar även knät under träning i Rio.

Mars
Fyller 24år! Börjar bli gammal.
Åker med Sara till Nybban 3-4 marsför att träna med Marcelo på hans Sverige turné. Roligt som vanligt! Mkt hemlisar va det!
10-11 mars ner till Nybban för landslagsläger. Kunde inte vara med på nått så jag fick titta på.

April
Vanligtvis så är det SM denna månad. Så var det även iår, fast jag va inte med. Jag och Micke Smith stack dock ner för att ta en titt på vad som bjöds. Lite mindre deltagande än vanligt.
14 April har Gurra "Going away party". Jag, Johan är på plats! Med diverse andra :P
Festen går överstyr redan innan den börjat. Vi anländer precis innan middagen till Gurras bror Roger. Där bjuds det på skumpa o grogg. 20min senare så är jag vinglig! Kommer till festen, där bla Sara, Linda o Robin är.
Jag o Sara är alldeles för onyktra för att egentligen släppas in på en offentlig middag!
Kvällen avslutas med att Johan gör en jobbintervju på Göta Källare. Han klarar den med bravur! Grymt!

Maj
Gör ytterligare en magnetröntgen, denna gång i Stockholm. Verkar som om mitt knä bara är svullet.
Gjorde jag inte mer i Maj! Fan jag måste verkligen börja skriva upp saker!

Juni
Festade med Zlatan & Co på Villa Godthem. Riktigt Kul, iofs så snacka vi inte nått.......Men jag såg han! Just det!
Midsommarafton på Broxvik. Alltid lika roligt! Väldigt mkt god mat o trevliga människor :)
Landslagsläger på Bosön. Riktigt kul att se alla köra, men samtidigt tråkigt att inte kunna va med själv o köra. Provade att köra Judo 100%, funkade sådär. Suget börjar komma mer o mer. Revansch lusten kommer allt mer o mer nu.
Körde morgonträningar hela Juni. Klockan ringde 05.30, o träningen började kl 06.00. Laddningen inför Mundial börjde nu.
Hittar ett av de mest inspirerande youtube klippen jag sett!

http://www.youtube.com/watch?v=f4B-r8KJhlE


Juli
Sportju-jutsu lägret i Varberg. Hur roligt som helst. Gjorde en liten rapport som finns i bloggen om ni letar.
Små highlights va nog utgången på lördagen. Shake the brats leken med Musse o Martin Jansson!
Roligt att Sara o syrran "vågade" bo med oss MÄN i vårt rum!
Fick 2 dan i sportju-jutsu på tävlingspoäng, har ju inte varit så mkt tävlande på sistonde men möjligheten fanns så jag tog den. Roligt litet minne :)
image60
Förhoppningsvis så dröjer det inte allt för länge innan nästa gång.

Augusti
Nu var det äntligen dags att åka till USA! O tro det eller så va jag före globetrottern Lotta hit :)
Gjorde en ordentlig rapport i bloggen, kolla in den. Tror den ligger bland september bloggarna
Highlight va bla Las vegas! Vi va så nära att få se UFC galan. Venice beach. O givetvis tävlingen.image61
Lite skum bild. Men verkligen en helt sjukt bra tävling! Proffsig även fast den va anordnad av brassar.

Tänkte att jag skulle klämma in lite fler bilder men jag hittar inte några.

September
Detta va en bra bilmånad. Körde både z4m o M3. O inte nog med det så kröntes det med en ordentlig körning av nya M5an. Grymma bilar det där!
Va uppe i Sthlm på middag i Blå hallen den 15sep. Trevligt. Passade på att träna lite med Nacka o fick även skjuts av Sara hem. Som tidigare va det en del skvaller! Hon är go hon!
Carro fyllde år den 23 :)

Oktober
Brorsan fyllde 20.
Scandinavian Open gick nere i Malmö. Första tävlingen (om man bortser från Mundial, som i ärlighetens namn va mer av en cool grej) som jag va med på efter ca 15månaders skadetid.
Gick ganska bra. 4 matcher o 3 vunna. Brons till mej. Förlorade på att jag helt o hållet "gasade" í semifinalen. Orkade inte hålla tempot uppe alls.
image62
Kanske va den sista tävlingen i blåbältesklassen!?

Bokade även årets Brazilbiljetter tillsammans med Sara, ganska snabbt följde Tulle med :) Verkar som om vi blir väldigt många detta året. Nästan hela nybro ska åka med.
Tävlingsgruppen hade en planerings middag hemma hos oss. Trevligt värre!
Åkte bakom Kjell, ni vet han som åkte på en gräsklippare genom hela Sverige på en gräsklippare.
image45
Se vad han tuffar på.

November
Landslagsläger i Nybban (igen). Funderar på om jag ska skaffa en lägenhet där nere!
Nu var det dags att verkligen se om jag kunde köra ju-jutsu ordentligt. Var med under en dag o det funkade bra. Ville inte ta i allt för mkt så jag körde bara en dag. Lite mesigt kanske men "better safe then sorry".
Det ända som saknas är flåset. Men coach Wandus is on it!
Faktiskt så börjar nog längtan till jul komma in redan här!

December
Julen firas (som vanligt) ute hos Hasse o Britt i Slaka. Och som jag hade längtat. Måste nog tillägga att julspelet gick väldigt bra för min del denna gång. Tidigare år har det varit KATASTROF för min del.
Jag tror att jag bara missat julen i Slaka en gång. Det är verkligen en av de traditioner som jag älskar mest!
Nedräkningen har verkligen börjat inför Brasilien resan. 5gången som jag åker över för att träna (6e annars).
Blir sjuk 2 gånger! Har inte hänt på hela året. Och just nu på nyårafton så sitter jag i gympabrallor i soffan o skriver denhär bloggen och är sjuk! Ska snart gå ner på stan o handla godis, så det så.
Känns lite konstigt att vara ensam hemma på nyårsafton. Men i ärlighetens namn så är inte nyår så viktigt för mej.

Innan jag stänger ner det här årets blogg så måste jag avsluta med en lite youtube film som jag hittade förrut.
Lägg märke till den otroligt sköna dialekten personen har!

http://www.youtube.com/watch?v=-5uxw5CcenM


Länge sen....

Nu var det väldigt länge sen jag skrev nått här. Kommer snart att bli en ordentlig ändring på det.
15 januari så går flyget mot Brasilien. Då kommer jag att lämna lite rapporter dagligen (i bästa fall), men minst ett par i veckan. Vet att det är många som är nyfikna på vad som händer o sker i värmen.......

Nu har julen varit. Det är min absoluta favorithögtid. Men efter julafton så brukar det kännas lite tomt. Så för att dämpa den värsta ångesten så tränade jag o Srdjan 2 gånger på juldagen. Efter det gick vi en ganska händelsefull vända på stan. En liten tur in på BK blev det oxå..... Men kvällens höjdpunkt var nog ändå när jag slammade idioten Viktor i gatan utanför Hakepi! Varsågod din jävla tönt!!!

Fram tills resan så är det en del saker som måste fixas. Bland annat så måste jag hämta mitt nya pass, o så är det lite småsaker kvar att fixa med lägenheten. Utöver det så är bara väntan på att få åka som gnager.....

Träningen fram tills resan har o kommer att bestå av mest slag o sparkträning. Jag håller även på att avsluta min grundfas i konditionsträningen. Väl framme i Rio så kommer jag att börja köra 4minuters löpintervaller, ska bli riktigt gött att kunna göra dom nere vid Ipanema på mornarna!

Dagen innan jag sticker så ska jag o världens bästa Lotta gå på Idrottsgalan i Globen! Det ska bli väldigt roligt! Visserligen så kommer vi inte direkt sitta nere på golvet, men med kikare så ska vi nog kunna se vad som händer ;) Jag ska ta lite bilder då är tanken....

Ikväll så ska jag på LHC-Färjestad i Cloetta center. Brorsan som bjuder med mej, o det ska faktiskt bli riktigt roligt! Tack brorsan :)

Nu ska jag snart dra mej bort mot gymmet. Jag, Srdjan o Johan ska träna lite innan jag drar på matchen. På dagens schema står det korsdrag fram, kryssdrag bakåt, repklättring samt armhävning med vrid :) Fundera lite på det ni!

Över and out!

/Stefan

News....

Tänkte att jag skulle ta o uppdatera alla med vad som händer i LKPG, för min egen del iallafall.

Förra veckan så hade jag ett litet bakslag i träningen. Jag började spy på onsdags natten o blev tvungen att ta 3 dar ledigt. Jag va dock snabbt upp i sadeln. Facit för veckan blev 7 träningar + 3 sjukdagar. Och då måste jag tillägga att de träningar jag fick in va väldigt bra! Så jag är nöjd.

Nu har jag kommit igång med slag o spark träningen också. Kände att det va dags att ta upp det innan Brasilien. Det är alltid svårt att få tid till att träna bra slag o sparkträning där. Så fram tills resan tänkte jag jobba extra på det, för att sedan under resan koncentrera mej fullt på BJJ och Judo.
Srdjan o jag har börjat jobba med lite nya grejor (eller snarare metoder) som jag tycker känns bra! Men som alla vet så är det ett brett game o man plockar många poäng o stående. Så som jag sa kommer jag att jobba extra med det stående fram tills resan.

Förövrigt så går det bra. Jag har kommit upp på en nivå med träning som känns bra. Ligger runt 8-10träningar i veckan. Det ända som jag inte tränar än är rena konditionspass, såsom löpning osv. Men jag hoppas kunna komma igång med iallafall lågintensiv löpträning innan Brasilien.
Det har varit mkt kampsportsträning de senaste månaderna. Har nog legat på 5-6 träningar i veckan, mest BJJ o Judo. Tidigare har det varit min akilleshäl, jag kände att det va så viktigt med fysträningen att jag trodde att det räckte med det jag körde på mattan. Men senaste tiden har det växt fram att så inte är fallet. I framtiden så kommer det att bli mer kampsport på schemat, och inte bara sparring, rena teknikpass behövs verkligen!

Jag kan faktiskt säga att jag verkligen ser fram mot nästa års säsong. Även om jag är lite nervös över vad jag kommer klara att prestera. Har ju ändå varit borta i nästan 2 år!!!! Men jag känner att jag är bättre än vad jag var när jag blev skadad. Det ända är att konditionen inte är lika bra. Men det kommer!

Kanske bäst att ta lite "res-snack" oxå.

Inte långt kvar nu. Ska betala in en deposit till Marcelo under onsdagen. Sen är det bara att hitta en lägenhet.
Det verkar som om vi kommer att bli några fler i lägenheten nu. Och det är ju bra, då blir det inte så himla dyrt.
Alltid skönt att känna att man inte lägger alla pengarna på boendet. För min egen del ska jag inte handla så mkt grejor, men jag vill ju passa på att ha lite semester iallafall. Dvs gå ut o äta osv. Ska lätt gå på den skitfina seafood restaurangen i Leme, riktigt coolt ställe. Va iofs 3 år sen jag va där.

Nu börjar faktiskt suget efter att få åka iväg komma. Men det är en känsla av att komma hem (lite). Ungefär som att åka till en sommarstuga som man inte är vid så ofta :P
Känslan när man går av planet o går igenom tullen.... När man sitter i taxin mot Ipanema.... Det är så himla skönt!

Nu måste jag dra o käka.

/Stefan


19 dagar kvar + träning

Julen är nog den bästa högtiden jag vet. Framför allt julafton! Den dagen är så skönt avslappnad för min del.
Vi firar alltid julafton ute hos min farbror Hasse tillsammans med hans familj o alla kusinerna. Förr om åren så köpte vi julklappar till varochen. Men det har blivit ett alldeles för stort projekt, så det är numera nedlagt.

Istället så spelar vi tärning om lite olika julklappar. Väldigt roligt!!!

Sen så har jag en liten personlig tradition. Varje år när det är dags för Kalle så tar jag fram min kusins gamboy. O så spelar jag några omgångar tennis. Vet inte riktigt hur detta kommer sig. Men jag har nog gjort det i 10år!!!!
O när jag spelat i kanske 20min så är jag nöjd. Sen spelar jag inte förrens nästa år. Lite konstigt kanske, men det är min alldeles egna tradition.

Både Caroline o jag har ganska starka jultraditioner, fast på varsitt håll. Så inte helt oväntat så kommer vi att fira jul på olika ställen. Carro ska upp till Sthlm. Så det kommer nog att bli nån liten minijul innan :)

Har lite svårt att komma på vilka julklappar jag ska handla. Än sålänge är det nog bara pappas som är klar.

Tänkte att jag kan klämma in lite träning i bloggen oxå.

Sista tiden har träningen gått riktigt bra. Hade lite känningar i halsen under helgen som var, men det gick snabbt över. Imorse så var jag o Srdjan ute vid CampusHallen kl 06.30 för att klättra rep o lite andra härligt sköna övningar! Man känner sig alltid så härligt bra när man tränat innan jobbet.

Igår så fick jag hjälp med slag o spark träningen av Srdjan. Vi gick igenom lite olika kombinationer o drillade även lite vissa enskilda tekniker som jag ska välja ut o ha i "basförrådet". Måste säga att det känns riktigt skönt att jag har en så pass bra kompis som hjälper mej med träningen.

- Det är detta som kommer ta mej till toppen Srdjan! TACK.

/Stefan

RSS 2.0